Irish Open 2016 - Nagy csatákra készen

Irish Open 2016

Irish Open 2016! A tegnapi nappal megkezdődött a kick-box sportág legnagyobb európai versenye, a WAKO Irish Open. A KirályTeam pedig már túl is van egy győzelmen!

Az Irish Open 2016 verseny pénteki napján egy mérkőzésvezetői szeminárium is belefért még, melyen az edzők nem vehettek részt, de az utána következő bírói meetingen már szívesen látták őket is.


Ahogy korábbi cikkünkben írtuk,  a Magyar Válogatott PF kerete a Halker-KiralyTeam Kickbox Akadémia sportcsarnokában zajló 2015. évi Pointfighting Magyar Bajnokságán dőlt el.


A lehetséges 15 bajnoki cím közül, 14-et a Halkeresek nyertek, számos súlycsoportban klubon belüli házi döntőt vívva. Egy súlycsoportban nem volt KirályTeam-es induló, így a klub akkor 100%-os eredményességgel zárta a versenyt!


A válogatott keret már a versenyt követő napon elkezdte a két hetes edzőtábori felkészülést az Irish Openre, hogy a lehető legfényesebb érmeket hozzák haza a most zajló versenyről, melyen idén a versenyzők, csapatok, edzők kérésére új kategóriákat is bevezettek, úgy mint a Férfi és női Junior Full Contact, a Női Veterán Pont, Veterán Light Contact férfi, extra súlycsoportok a Veterán férfi Pont kategóriában, idősebb kadet csapat, fiatalabb kadet csapat és Junior PF Grand Champion.


De nézzük mit tudunk eddig az Irish Openről!


A PF férfi senior csapatversenyben a KirályTeam képviseli hazánkat (Gömbös László, Imre Tamás, Jároszkievicz Krisztián, Mórádi Zsolt, Veres Roland).


A vegyes (3 fiú, egy lány) versenyen a Debreczeni Team csapata (Czár, Hegedűs, Hrabovszki, Laurincz, Viczián) indul. De a junior vegyesben is ott lesznek (Bálint, Laurincz, Opauszki, Szász), akárcsak a KirályTeam (Korpádi, Murvai Lívia, Rohonczi, Szabó, Veres).


De nyargaljunk át kicsit az egyéni számokra! A Light Contact haladóbb, -69kg-os kategóriájában a felnőtt férfiak között indul A KirályTeam-es Hammer Martin, míg Gere Márton a kezdőbb Light Contact +90kg-os kategóriában, a felnőtt férfiak között teszi magát próbára.


A PF felnőtt női csapatok között a KirályTeam összeállítása: Berta, Lencsés ill. Kondár Anna, Kádas Adrienn, Nagy Henrietta, Szabó Dorina.


A KirályTeam tegnapi győzelme:


https://www.youtube.com/watch?v=ZkCK3x1lMjk?feature=oembed&wmode=opaque&rel=0&showinfo=0&modestbranding=0

Az indulókról, kategóriákról és táblákról részletesebben ITT tájékozódhattok.