Sárközi Róbert - Tervekkel tele

Rég adtunk már hírt hazánk első ketrecharcosáról, ezért most idejét láttuk megtörni a csendet.

 Sárközi_Robi_ATT

Robi az idei év elején is ellátogatott Amerikába, hogy tovább építse az ottani kapcsolatokat, illetve új lehetőségeket teremtsen. Az útról korábban olvashattatok már nálunk Nánási Fatime jóvoltából, aki idén először szintén velük tartott a tengerentúlra. 


Az edzések mellett a háttérben is zajlottak az események.


"Renzo Gracie-t és termét idén sem hagytuk ki New York-ban. Már mondhatni, hogy régi ismerősként fogadtak minket. Folynak a tárgyalások arról, hogy Renzo-t Magyarországra hozzuk néhány szeminárium idejére."- kezdte Robi az élménybeszámolót.


"New York-ban még az American Top Team csapatánál is edzettünk egy jót, ahol ugyancsak sok ismerős arc feltűnt. Majd California következett, a Team Alpha Male terme, ahol az tréningek mellett a jövőről is szó esett. A tárgyalásokat itt sem fejeztük még be. Olyannyira jól állnak a dolgok, hogy egy versenyre is meghívtak minket májusban, Sacramento-ba, amire már keressük az indulókat. Bízunk benne, hogy ezzel komoly lépéseket tehetünk előre."


Ahogy Fatime soraiból is kiderült, nem csak edzés állt a programban, hanem Makai Renátó élesben is kipróbálta magát a Gladiator Challange sorozatban, ahol ugyancsak nem ismeretlen Sárközi Róbert neve.


https://www.facebook.com/sarkozimmateam/videos/547771108735766/

"Renátó győzelme az útunk megkoronázása volt. Ilyen apró lépésekkel szeretnénk előre haladni, és nem titkolt cél régóta, hogy magyar versenyzőt jutassunk az UFC ketrecébe."-zárta a gondolatait Robi.


A tervekkel kapcsolatban még annyit megtudtunk, hogy egészen augusztusig összeállt már a program, melyben többek közt Las Vegas és Chicago is szerepel. Elképzeléseik szerint mindkét versenyen lesz magyar induló.



Bízunk mi is abban, hogy sok külföldön elért magyar győzelemről tudunk Nektek a jövőben is beszámolni.