Csatára készen - Gaál Ádám

Gaál Ádám egy villáminterjú keretében válaszolt kérdéseinkre, közelgő, Bereczki Dominik ellen kiírt meccse előtt, melyet a Fight Night Hungary következő gáláján vívnak majd!

Gaál Ádám


Április 3.-án itt a Fight Night Hungary következő etapja. A teljes fight cardot látva senkinek sem lehet kétsége, hogy nagyszerű estnek, hatalmas összecsapásoknak nézünk elébe! Az egyik ilyen ígéretes párosítás Gaál Ádám és Bereczki Dominik találkozója, mellyel kapcsolatban most a páros egyik felét, Ádámot kérdeztük!


ellenfelem.hu: - Kezdjük az elején! Mi minden történt veled január óta?


Gaál Ádám: - Január óta inaktív vagyok sajnos. A magyar ob-ra készültem, de egy betegség miatt vissza kellet lépnem. Azóta nem is volt lehetőségem mérkőzni.


e: - Hogy érzed, milyen a forma, így nem sokkal a meccs előtt? Nem volt semmilyen hátráltató tényező, betegség?


GÁ: - Jól érzem magam, formában vagyok!


e: - Sok videót néztél Dominikról? Készültél valamire külön, amit korábban megláttál vagy megláttatok?


GÁ: - Videót nem néztem, de tudom, hogy magasabb nálam és hosszabbak a végtagjai is, szóval az edzés módszert úgy programoztuk, hogy megfeleljen.


e: - Üzensz valamit ellenfelednek vagy a rajongóknak?


GÁ: - Igen, jöjjenek el minél többen, mert egy parázs est elé nézünk!


Köszönjük az interjút! A rajongóknak, nézőknek pedig valóban, csak ajánlani tudjuk, hogy jöjjenek el minél többen, hiszen olyan neveket láthatunk majd a Fight Night Hungary gáláján, mint Fábián Kristóf, Birics Tamás, Zsákai Béla, Földvári Judit, de ott lesz Kurdy István, Szána Patrik, Jóni Máté, Koczfán János is és ismét csatába indul Rehák György mester fia, Rehák Márk is, hogy revansot vegyen Simon Csanádon!