Sikeres volt a II. ZBK Hungarian Open

II. ZBK Hungarian Open! Több, mint 180 versenyző 7 versenyszámban mérte össze erejét és tudását a ZBK nagyszabású versenyén!

II. ZBK Hungarian Open

A II. ZBK Hungarian Open Renshi Kárászi Balázs főszervező elmondása szerint olajozottan, sérülésmentesen zajlott le, amiben igen nagy szerepe volt a Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség szakmai védnökségének. A Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség versenyszervezői és bírói ugyanis több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a full-contact meccsek párosításában és vezetésében, ami nagyon sokat számít egy ilyen veszélyes sportban.


A II. ZBK Hungarian Open versenyen csak küzdelmi versenyszámokat hirdettek meg: Gi és NoGi földharc, kesztyűs light contact és full contact, pusztakezes full contact és Amatőr MMA. Minden küzdősport képviselőjét várták a versenyre: MMA klubok, Thai box és Kyokushin Karate klubok valamint Brazil Jiu-jitsu és Grappling klubok jelentkezésére számítottak, természetesen a Zen Bu Kan Kempo klubok jelentkezése mellett. A versenyen 16 éves kortól lehetett rész venni, ami a nézők számára is igazi sportcsemegét tartogatott, látványos küzdelmeket láthattak a törökbálinti Sportcsarnokban.



A részletes eredmények ITT  tölthetők le.

/forrás: Zen Bu Kan Kempo Magyarország/