WAC - Idén is megmérettetik magukat a kempósok

A 2016-os WAC (World All Style Championship) Világbajnokságon ismét szép számmal képviseltetik magukat a Zen Bu Kan Sportági Szövetség versenyzői. Idén a szervezet elnöke, Papp Valér is a csapattal tart, a szervezők meghívásának eleget téve. Kyoshi Papp Valér a rendezvény keretein belül egy szemináriumot is fog tartani.

wac_2014

- Kiemelten fontos esemény a WAC versenye számunkra. Bízom benne, hogy ismét remek eredményeket érnek el a versenyzőink, akik itthon már bebizonyították, hogy a jók között a legjobbak - mondta Papp Valér.


A Kismészáros SE versenyzői az elmúlt években nagyon szép eredményeket értek el. Mesterük, Kyoshi Palotás Ferenc (5.Dan), többszörös világbajnok, szintén a csapat tagja.


- Krepsz Fanni a junior korosztályban lett válogatott. 2014-ben már járt WAC versenyen, akkor még mint a Kismészáros SE támogatott versenyzője. Szorgalmas munkával és kemény küzdelmekkel idén bekerült a válogatottba. Mozgalmas év áll előtte, mivel a portugál út után a fekete öves vizsga a következő kitűzött célja ezen a nyáron - mutatja be Fannit a mestere.


-Tüdős Levente gyerek korosztályos válogatott. Levente Fannihoz hasonlóan tavaly a Kismészáros SE támogatott versenyzőjeként ért el szép sikereket a WAC versenyén. Idén neki is sikerült elérnie a válogatott szintet. Keményen készül a küzdelmi számokra, és a már sokszor előadott fegyveres formagyakorlatát újra cseréli. Kovács Alexandrát azt hiszem, nem kell bemutatni: idén már harmadszor szerzett válogatott kvótát. Az elmúlt fél évben új edzésmódszerekkel készülünk. Ennek a sok munkának most érik a gyümölcse, így izgatottan várjuk a következő megmérettetést.  Kárászi Balázs mester is velünk tart idén. Balázs mostanában itthon nem indult a válogató versenyeken. Azért senki se gondolja, hogy nem fogja megállni a helyét. 2014-ben küzdelmi és technikai számokban is hozott aranyérmeket csapatunknak. A felkészülése idén is alapos volt. - ismerteti Palotás Ferenc.


wac_2015


A Sárosdi Kempo SE 5 versenyzőjének sikerült a 2015-ös eredményei alapján bekerülni a Zen Bu Kan Kempo válogatottba, ami különösen nagy büszkeség az egyesület vezetőinek Kordás Istvánnak, és Koncz Gábornak.


Az utazó válogatott névsora:


Papp Valér - elnök


Tüdős Levente         Kismészáros   versenyző


Krepsz Fanni            Kismészáros   versenyző

Kovács Alexandra    Kismészáros  versenyző

Palotás Ferenc         Kismészáros  csapatvezető

Burián Bendegúz     Székesfehérvár  versenyző

Kotrik Dávid             Székesfehérvár  versenyző


Polgár Tamás           Székesfehérvár   versenyző/edző

Budai Richárd          Baranya Kempo   versenyző

Tóth Daniella            Sárosd versenyző

Csizmadia Dániel     Sárosd versenyző

Tóth Ádám                Sárosd versenyző


Kugler András          Sárosd versenyző

Törzsök Réka           Sárosd versenyző

Kordás István           Sárosd versenyző/edző

Pálfalusi Attila          Borsod Kempo versenyző

Gigor Sándor            Nagykáta versenyző

Budai Anita              Gyémánt Kempo versenyző

Kárászi Balázs István  Kismészáros versenyző

Orsós Sándor             Nagykáta versenyző

A bemutatkozókat és az indulók teljes névsorát a zenbukankempo.com oldalon olvashatjátok!


/forrás: Zen Bu Kan Kempo/


örökbefogadónap