Súlyos pofonok várhatók a Millenárisban

A Felix Promotion április 16-án, Budapesten, a Millenáris Teátrumban rendezi következő élő televíziós bokszgáláját, méghozzá fantasztikusnak ígérkező presztízs mérkőzésekkel, ahol az istálló kötelékébe tartozó ökölvívók egymás ellen bizonyíthatnak majd.

Súlyos pofonok várhatók a Millenárisban

Súlyos pofonok várhatók a Millenárisban! A tavalyi esztendő izgalmas cirkálósúlyú összecsapásának visszavágója már korábban bejelentésre került: Bozai Gyula és Tóth Tamás „Barbár” ismét egymásnak feszül, hogy újra tűzbe hozzák a közönséget, és egyszer is mindenkorra eldöntsék, ki a jobb kettejük közül.


A Millenáris Teátrumban nagyváltósúlyban mindjárt két presztízsküzdelem is bemutatásra kerül. A fiatal Berki Ferenc (2 győzelem, 0 vereség) és sok nagy csatát megélt, korábbi WBF és WBC nemzetközi bajnok Micskó Sándorral (27 győzelem, 10 vereség, 2 döntetlen) csap össze, míg Tar Péter (2 győzelem, 0 vereség) Törteli Balázzsal (8 győzelem, 0 vereség) meccsel hat menetben. Nagyközépsúlyban Egedi Renátó (4 győzelem, 1 vereség) és Kis Máté (7 győzelem, 0 vereség) feszül egymásnak, amely küzdelem szintén sok izgalmas tartogat a magyar ökölvívás barátainak.


- Mindhárom most bejelentett mérkőzés abszolút kétesélyes. - A győztesek természetesen nem csak a sikernek örülhetnek majd, hanem annak is, hogy karrierjük nagyobb hangsúlyt kap a Felix Promotion berkein belül. ”Nem szeretnék szimpátia alapján eldönteni pályafutásokat, ezért úgy gondolom sokkal fairebb ha a srácok maguk döntik el kivel érdemesebb foglalkozni”-mondta Rácz Felix.


Az M4 Sport által élőben közvetítésre kerülő bokszgálán kötelek közé lép még hazánk legmagasabban rangsorolt profi ökölvívója, a cirkálósúlyú magyar bajnok Szellő Imre (11 győzelem, 0 vereség), a félnehézsúly magyar bajnoka Baranyi Richárd (15 győzelem, 1 vereség), a középsúlyú Harcsa Norbert (3 győzelem, 0 vereség), és az ugyanebben a súlyban versenyző veretlen Pintye Szabolcs (11 győzelem, 1 döntetlen) mellett a nagypehelysúlyú magyar bajnok Kovács Zoltán, és a volt válogatott kétszeres EB érmes Darmos József.


felixpromotion_millenaris


A Felix Promotiona következő hetekben folyamatosan hozza majd nyilvánosságra a teljes programot. Addig is készüljünk, hiszen súlyos pofonok várhatók a Millenárisban! Bővebb információt, valamint a jegyvásárlással kapcsolatos részleteket a www.felixpromotion.com webcímen, illetve az esemény Facebook oldalán  lehet találni.


/forrás: felixpromotion.com/