WMMAA - Kína és Oroszország a cél idén

WMMAA logoWMMAA Magyar bajnokság! Április 16-án kezdődik az MMA Világszövetség hivatalos magyarországi bajnoksága! A bajnokság első fordulójának a ceglédi Gál József Sportcsarnok ad otthont.

A vegyes harcművészetek képviselői előtt az a cél lebeghet, hogy a kvalifikációs versenyen elért jó eredménnyel lehetőségük nyílik abba a magyar MMA-válogatottba bekerülni, amely szeptemberben az oroszországi Európa-bajnokságon, majd novemberben a kínai világbajnokságon képviselheti a nemzeti színeket.


A versenysorozatot a WMMAA hivatalos magyarországi képviselője, a Magyar Kempo Szövetség szervezi. Lacza Ádám Illés, a sportszervezet elnöke elmondta, hogy nagy várakozással néz elébe az idei bajnokságnak, mert az elmúlt időszakban már sok magyar harcos számára vált világossá a WMMAA (amatőr) és az M1 Global (profi) által kínált óriási lehetőség a siker felé. Ahhoz pedig, hogy e berkeken belül nemzetközileg ismert és elismert MMA-harcos legyen egy magyar sportoló, az első lépés a hazai bajnokság, ahol mindenki megmutathatja tudását és a benne rejlő perspektívákat."


A verseny első fordulójának részletei, versenykiírása letölthető IDE kattintva!


WMMAA MB plakát


/forrás: pecsupress.hu/