Heti összefoglaló (76.)

Az interjúkon volt a hangsúly a héten, amik nem egyszer közelgő eseményekhez voltak köthetőek, de Matics Ádám személyében egy példaértékű történetet is bemutattunk Nektek. Nézzük is sorban, hogy miről volt még szó az elmúlt hét napban. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn a birkózók szófiai szereplésének összefoglalójával indultunk, amit követett Roy Jones Jr. pályafutásának áttekintése, végül pedig a hazai vonalból a Budapest Top Team volt az este főszereplője, a csapat egyik edzőjével, Peszlen Ferenccel beszélgettünk az idei tervekről.


Kedden az új kick-box szövetségi kapitány szegedi látogatásáról számoltunk be, amit egy szakmai cikk követett este, a kiszámíthatóság csapdái címmel, melyben a sablonosság elkerülésének módszereiből mutattunk be néhányat.


Szerdán a WMMAA magyar bajnokság beharangozója nyitotta a napot. Az április 16-ai verseny tétje a magyar válogatottba kerülés lesz. Ennek mentén már az edzésre is fókuszáltunk, ezúttal a háború köteleit segítségül hívva. Este az elmúlt hétvége egyik legnagyobb meglepetését szolgáló Pokorni Ádámmal hoztunk egy rövid interjút. Ádám a Harcosok Klubja 21. gáláján pontozással verte Vidákovics Patrikot.


ketrecharcos300x300ujtermek


Csütörtökön a Zen Bu Kan Kempo Portugáliába induló válogatottjának névsorát közöltük. A kempósok idén is megmérettetik magukat a World All Style Championship versenyen. Délután nosztalgiáztuk az Arona vs Ninja mérkőzéssel a Pride 23 programjából. Este a Muaythai Mania 10. gáláját harangoztuk be.


Pénteken mi is lehoztuk, hogy Kaposváron rendezik majd a junior ökölvívó Európa-bajnokságot. Este következett a már fent említett példaértékű történet Matics Ádámmal, a vak súlyemelővel. Érdemes újra elolvasni!


Szombaton foglalkoztunk az Irish Open versennyel, ahol épp kick-box válogatottunk gyűjtögeti az érmeket. Majd itthon folytattuk a Széchenyi ökölvívó Emlékversennyel, ahol a döntők során egy egészen izgalmas párosítás is összejött, Káté Gyula és Bacskai Balázs főszereplésével. Este egy dokumentumfilmmel alapoztuk meg a jól megérdemelt pihenést, benne a legendával Buakaw-val.


Vasárnap kitekintettünk kicsit külföldre, pontosabban az UFC 196 gálára, ahol nagy várakozások előzték még az est 2 főmérkőzését. Az eredmények pedig a legnagyobb rajongókat is meglepték. Délután a cukorbetegség és az edzés kapcsolatáról olvashattatok. Aki idáig elolvasta, annak eláruljuk, hogy jövő héten egy nagy durranással, egy sztár-interjúval jövünk, melynek alanya JWP. Ha tudod ki az, írd be a cikk alá Facebookra kommentbe. Hamarosan ugyanis nyereményjátékkal jövünk!


UFC196-nate-diaz


Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség