Spartan Fight - Lengyel ellen meccsel Furkó László

A lengyel Spartan Fight 2 gálán lép ma ringbe Furkó László a Budapest Top Team harcosa, aki beugróként vállalta a mai mérkőzést a hazai Alan Langer ellen.

Furkó László bemért a Spartan Fight 2 gálán


Furkó Laci a Budapest Top Team harcosa tegnap sikeresen bemért, ma pedig csatába indul a lengyel Spartan Fight 2 gálán! Ellenfele a hazai színekben bevonuló Alan Langer lesz, aki a földön veszélyes tud lenni! Eddigi 11 meccséből mind a hatot kopogtatással nyerte, de reméljük Laci meg tudja oldani ezt a problémát is és szép győzelemmel tér haza a lengyelországi Chorzówból!



Furkó Lacival utazott edzője, Peszlen Ferenc is, aki rövid helyzetjelentést küldött nekünk Lengyelországból:

"Lackó kirobbanó erőben van, amihez Galambos Imre erőnléti edző munkája nagyban hozzájárult. Motiváltan várja az estét :) Azt mondhatom, hogy a lengyelek most is - mint mindig - hagyományosan jó körülményeket teremtettek, vendégszeretőek. Tavaly ötször bunyóztunk lengyel gálán, és mindenhol nagyon figyeltek a kényelmünkre. Szeretünk ide járni. A srác magas, bjj-s alapokkal rendelkezik és ügyes. De senki sem legyőzhetetlen. A subjaira kell készülnünk. Neki meg Ránk ;) Ezúton is köszönjük Tánczos Gábornak a lehetőséget, és az ellenfélválasztást."


A mai esti programban 10 párosítás szerepel, Furkó Laciék pedig hetedikként lépnek majd a ringbe. Az eredményről igyekszünk mihamarabb beszámolni Nektek, addig is kövessetek minket!



Az Instagramon is megtaláltok minket!

https://www.instagram.com/p/BC25UAJwd79/