Muaythai Mania 10 összefoglaló

Muaythai Mania 10 Albrecht



Március 12-én rendben, sikeresen lezajlott a Muaythai Mania 10., jubileumi gálája, melynek ezúttal a mosonszolnoki sportcsarnok adott otthont.

Az est kissé tematikusan, igyekezett az 1953-as, legendás angol-magyar találkozóra utalni, - ahol is a magyar válogatott 6:3-as győzelmet aratott -, reménykedve egy modern-kori, a sportágat tekintve ugyan kissé másfajta újrázásban.


Skrobár Róbert, a Muaythai Mania sorozatok megálmodója, főszervezője elmondása szerint a mosonszolnoki az egyik legjobban megszervezett gálájuk volt, mely egyben talán a legnagyobb show is volt a Muaythai Mania történetében.


A ReGym versenyzői, Szána Patrick és Rehák Márk meggyőző fölénnyel nyertek ellenfeleikkel szemben, de a Muaythai Mania 10 hat meccsén a nézők tényleg mindent láthattak, ami erre a szép sportágra jellemző. Albrecht Péter, Radics Róbert, Spéth Norbert, Bereczki Dominik, Hegedűs Márk, Beszeda Bálint, Koczó Henrik, Csonka Dániel mind nagyszerű mérkőzéseket hoztak. Ismételten csak gratulálni tudunk mindenkinek!


Nézzük az összefoglalót!


https://www.youtube.com/watch?v=5ncIEQW0ESU?feature=oembed&wmode=opaque&rel=0&showinfo=0&modestbranding=0