MTM 10 - Jön a Muaythai Mania!

MTM10-Muay_FCKN_Mania



MTM 10! Március 12-én ismét itt a Muaythai Mania, mely ezúttal a 10., jubileumi állomásához érkezett!

Amint azt az MTM Facebook oldala is mutatja, nem titkolt szándéka a gálának a legendás 1953-as angol-magyar focimeccsre utalva valami hasonlóan szép eredmény felmutatása, melyről a szorítóba hivatalos kiválóságaink remélhetően gondoskodnak is majd!


Albrecht Péter, Spéth Norbert, Bereczki Dominik, Radics Róbert, Hegedűs Márk a jubileumi összecsapások során igyekeznek majd, hogy március 12-én, a mosonszolnoki sportcsarnokban meglepjék a világot és történelmet írjanak!


A párosítások pedig:


63.5 kg Albrecht Péter vs Kris Pearson
67 kg Radics Róbert vs ???
67 kg Spéth Norbert vs Alex Bublea
72.6kg Bereczki Dominik vs Giannis Skordilis
76 kg Hegedűs Márk vs Danny Edwards


Albrecht Péter a veszélyes Kris Pearsonnal küzd majd, aki legutóbbi meccsét 2015 decemberében a May Muay Thai gálán megnyerte. Pearson a thaiföldieken kívül több helyi gálát (Muay Thai GP, Smash Muay Thai) is megjárt. Agresszív, erős, gyakran komoly tempóban előre nyomuló harcos.


Spéth Norbi sem fog unatkozni a legutóbb két hónapja meccselő, nyúlánk, taktikus Alex Bublea ellen, de világbajnokunk sebessége, szögei reményeink szerint hamar gondot okoznak majd neki.


Bereczki Dominik partnere a táncban az IKF Angol bajnoka, Giannis Skordilis lesz, aki reméljük hogy az MTM10 előtt, március 6-ra kiírt K1 meccsén nem sérül meg és eljön, hogy egy nagyszerű meccset adjon Dominikkal, aki erre mindig készen áll.


Hegedűs Márk dolgát sem lehet éppen könnyűnek nevezni, hiszen ellenfele a Thaiföldet már többször is megjárt, Max Muay Thai gálákon is szereplő, Angliában a súlycsoportjában első Danny Edwards lesz, aki idén februárban tért vissza egy 12 hónapos, sérülés miatti kihagyás után.


MTM10! Helyszín: Mosonszolnoki Sportcsarnok (9245, Mosonszolnok, Jókai u. 2). Kapunyitás: 17h, Jegyár 1500 Ft.


Ott a helyetek!


MTM10 Mosonszolnok