Bellator Kickboxing 2

Jön a Bellator Kickboxing 2!

Bellator Kickboxing 2


A Bellator Kickboxing második etapja immáron csőre töltve várva a 24-ei kilövést! Kevin Rosson kívül ott lesz még a GLORY-tól átigazolt Raymond Daniels, a viharosan távozó Joe Schilling, de egyéb ígéretes meccseket is láthatunk még!


A Dynamite névre keresztet Bellator gála igazi attrakció a küzdősport szerelmeseinek. Az immáron második alkalommal jelentkező produkció egy estébe sűríti a legizgalmasabb MMA és kickbox akciót, így mindenki találhat valami számára izgalmasat, érdekeset a műsor programjában.


A június 16-ai, londoni, majd a 17-ei gála után 24-én (egy nappal az amszterdami GLORY gála - és a budapesti Judo GP - előtt, ahol a frissen igazolt legenda, Saenchai is kötelek közé lép!) a Bellator olyan nevekkel igyekszik majd tűzbe hozni rajongóit, mint a fentebb már említett Joe Schilling, - aki MMA szabályrendszerben elszenvedett kiütéses vereségéért igyekszik majd Hisaki Kato-n  bosszút állni -, a szinte a Mátrixból előlépett Raymond Daniels, Kevin Ross vagy az MMA sztár Gilbert Melendez felesége, Keri Anne Taylor-Melendez.


Az eddig ismert felhozatal tehát:


Joe Schilling (27-8) vs. Hisaki Kato (6-2)
Raymond Daniels (11-3) vs. Stefano Bruno (23-2-1)
Keri Melendez (3-1) vs. Sarah Howell (Debut)


https://www.youtube.com/watch?v=h8ov0a8FRX8