Szemtől szemben - Fury vs Klitschko 2

A botrányos, furcsa, nem mindennapi első meccs, interjúk és sajtókonferenciák után mi mást várhattunk? Itt a Fury vs Klitschko 2 előtt szembesítés, egy páros interjú formájában!


Fury vs Klitschko 2


„Hogy érzed magad, hogy bajnokként érkezel erre az összecsapásra?" "Őszintén? Semmi különbséget nem érzek ahhoz képest, mint amikor nem voltam bajnok.” - kezdődik a furcsára sikerült düsseldorfi meccs, furcsa interjúk, sajtókonferenciák utáni első „szembesítés.


„Amikor Wlad volt a bajnok, akkor is így éreztem magam. Az övek, címek, státuszok teljesen lényegtelenek számomra. Nem jelentenek semmit.” - folytatta Fury.


A kérdést persze Klitschko is megkapta, aki igyekezett mosolygósra, de azért komolyra venni a figurát: „Hiszed, vagy sem, de élvezem a szituációt, hogy én vagyok a kihívó. Megkönnyebbültem, nyugodt vagyok, de éber. Teljesen más érzés, mint az elmúlt 11 év volt!”


John Rawling további faggatására, hogy szeretné-e visszaszerezni az öveket, Klitschko úgy válaszolt, hogy még mindig elég fiatalnak, erősnek érzi magát hozzá, hogy sikerüljön, ezért boldog, hogy lehetősége van a visszavágóra. És hogy mi lesz a különbség az első találkozóhoz képest?


„A legnagyobb különbség azt lesz, hogy ezúttal szabadjára engedem az ökleimet, nem úgy, mint az első küzdelem során. És akkor látni fogjátok a különbséget.”


Fury bár nem kételkedett Wlad szavaiban, de azért igyekezett megtudakolni, miért nem tette, amit most ígér az első összecsapás során.


„Mi történt az első alkalommal? Miért nem engedted el akkor az ökleid?”
„Nem tettem.”
„Miért?”
„Nem tettem. Így döntöttem.”
„Szóval a vereség mellett döntöttél.”
„A vereség mellett döntöttem.”


Ilyen és hasonló furcsaságok után természetesen Fury is kételkedni kezdett és megkérte Wladot, hogy hagyják abba a színészkedést és beszéljenek, mint férfi a férfival. Ismét feltette a kérdést arra vonatkozóan, hogy mi történt. De nem jutott közelebb, mivel Klitschko továbbra is misztikus magyarázatoknál, fenyegetéseknél maradt: „- A visszavágó utáni sajtókonferencián majd elmagyarázom. El fogom magyarázni és érezni fogod.”


Rawling ismét Klitschkohoz fordul: „Lebecsülted először? Jobb volt, mint amilyennek hitted?”, de csak nem haladunk semerre. Klitschko azt ecseteli, hogy nem érezte, hogy Fury jobb lenne, nem érezte az egészben a küzdelmet, mivel csak sétáltak körbe, nézték egymást és fura arcokat vágtak, azonban Fury-t ezzel nem győzi meg:


„Szóval akkor ezt játsszuk. A harc nem volt ott, direkt vesztettem és nem csináltam semmit, csak pofákat vágtam. Szóval azt mondod, hogy nem próbáltál nyerni, az egész családodat, az embereidet, a német rajongókat cserbenhagytad és csak a pénzért jöttél. Ezt mondod?”


Több mint négy perc után is az az érzésünk, hogy az interjú nem halad sehova. Wlad ragaszkodik ahhoz, hogy nem engedte szabadjára ökleit, a 12. menetben pedig, mire feleszmélt, már késő volt, de Fury nem érti, hogy miért nem az elejétől fogva bokszolt úgy, ahogy az utolsóban, amikor is több ütést vittek be egymásnak, mint az addigi menetekben összesen. Ráadásul ez is Furynak köszönhető, hiszen Peter Fury mondta neki, hogy próbáljon harcolni Klitschkoval és üsse ki.


„Ha harcolni akarsz, az nekem korai Karácsony. Boldog napok. Szeretem a Karácsonyt júliusban!” – folytatta Fury, aki további kérdésekre válaszolva elmondta, hogy számára egyáltalán nem fontos, hogy ki fog nyerni, így is úgy is kifizetik. Az, hogy bajnokként járhat-kelhet annyit sem jelent neki állítása szerint, mint a pulóver, ami rajta van.


Fury eleve úgy áll hozzá, hogy már megcsinálta a lehetetlent, amikor legyőzte Klitschkot, így ha Wlad ki is üti, mondjuk 10 másodpercen belül, akkor is boldog lesz. Sok pénzt keresett, nehézsúlyú bajnok lett, nagy csatái voltak, így ha el is veszít egyet, az nem jelenti azt, hogy nem lesznek majd még nagy meccsei.


De Wladnak se a címekről szól már, hiszen olyan sokáig voltak nála az övek. Egyszerűen bosszút szeretne, helyrehozni az elkövetett hibákat. De Fury így is, úgy is boldog lesz, hiszen ha le is győzik és utána mindenki mást is megver Klitschko, első győzelme csak annál csillogóbbá válik.


Az angolul jól értőknek következzen az igazán érdekesre sikerült páros interjú, a Szemtől szemben - Fury vs Klitschko 2!


https://www.youtube.com/watch?v=iptUlkBDPHM