Brazil jiu-jitsu edzőtábor Budapesten

Ha nyár, akkor vakáció, szabadság, pihenés és fesztiválok. Az aktívan (küzdő)sportolóknak pedig az edzőtáborok szezonja. Most az utóbbiból ajánlanánk egyet a figyelmetekbe!

[caption id="attachment_13072" align="aligncenter" width="503"]gracie-jiu-jitsu-306 A kép illusztráció[/caption]

Június utolsó hétvégéjén brazil jiu-jitsu edzőtábor lesz Budapesten, Csámpár János vezetésével. A háromnapos tábor 24-én, pénteken veszi majd kezdetét, és vasárnapig tart majd. A három nap alatt összes 8 edzés alkalmával csiszolhatják a résztvevők a tudásukat.


A felosztás az előzetes tervek szerint úgy alakul, hogy a nyitónapon, pénteken 3 edzés (8:00; 11:00; 14:30) szerepel a programban. A második napon, szombaton 2 (8:00; 11:00), délután pedig strandolás, vagy rossz idő esetén az Aquaworld. A zárónapon, vasárnap újra 3 edzés a pénteki menetrendnek megfelelően (8:00; 11:00; 14:30).


A helyszín pénteken az UTE birkózóterme, míg szombaton és vasárnap a Gracie Barra Hungary Központi terme (XIII., Szabolcs u. 6.).


A háromnapos edzőtábor részvételi díja 20 000 forint, melyet a helyszínen lehet majd befizetni.


Minden további információt megtaláltok az esemény Facebook oldalán. Amennyivel kérdésetek merülne fel, akkor az elérhetőségeket megtaláljátok a plakáton.


bjj_tabor_bp