Heti összefoglaló (90.)

Ugyan az ország figyelme most a labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki szereplésére irányul, azért a küzdősportokról sem szabad megfeledkeznünk. Volt miről írnunk az elmúlt hét napban. Terembemutató, szakmai cikkek, interjú és a hétvégére egy külföldi gála is jutott. Nézzük bővebben! Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőt az elmúlt évek egyik legjobban várt visszavágójával, a Klitschko vs Fury 2 felvezetésével, a szemtől szembeni interjúkkal kezdtük. Este egy újabb terem, a budaörsi Muaythai Mania Gym mutatkozott be portálunkon.


Kedden olvashattátok, hogy 7 magyar ökölvívó utazott el Bakuba, hogy az utolsó előtti Olimpiai kvalifikációs viadalon még megválthassák a repülőjegyüket Rióba. A bjj vonallal is tovább foglalkoztunk, ezen belül a kék öv elérése, és az utána következő nehézségekkel.


bjj-kek-ov


Szerdán már a fizikai felkészülésre helyeztük a hangsúlyt. Medicinlabdával végezhető erősítő gyakorlatokat vettünk át újra. Kitértünk a Glory jövő heti gálájára, ahol egy igazi legenda, Saenchai is ringbe lép majd. Vidákovics Patrikkal is beszélgettünk, aki a W5 szervezet szlovákiai gáláján lépett ringbe szombaton. Az eredményről a lentebb olvashattok.


Csütörtökön beszámoltunk a Budapesten rendezett Pankráció Európa-bajnokság eredményeiről. A magyar harcosok 16 érmet gyűjtöttek összesen! Este újabb szakmai cikk következett, az alkar megerősítésére mutatott gyakorlatot Fekete Dániel.


Pénteken már a párosításokat is be tudtuk Nektek mutatni, hiszen sorsoltak Bakuban az ökölvívó Olimpiai kvalifikációs tornán. Roberto Durán születésnapjáról is említést tettünk, aki jelenleg Shane Mosley-val és Sergio Morával dolgozik együtt. A pénteket a nyár egyik legjobban várt gálájával, az UFC 200 beharangozójával zártuk. Az MMA rajongók számára igazi ünnep lesz az esemény, a szervezet szinte összes sztárja ketrecbe lép.


ufc-200-dc-jones


Szombaton megnézhettétek nálunk is Fedor péntek esti mérkőzését. Az MMA élő legendája Fabio Maldonado-val csapott össze. Délután a Csőlátás mini-sorozatból a csúcsforma időzítéséről mesélt Chris Weidman. Este a labdarúgóink mellett Vidákovics Patriknak és Regym színeiben versenyző Piyapong Taweemuang-nak is szoríthattunk itthonról, akik a W5 szervezet szlovákiai gáláján léptek ringbe. Győzelemnek csupán Patrik örülhetett, akinek úgy tűnik, hogy honvágya volt, mert 10 másodperc alatt elintézte szlovák ellenfelét. Kai sajnos egy kemény csatában vereséget szenvedett szerb ellenfelétől.


w5_szlotak


Vasárnap Kiss Balázs bronzérméről számoltunk be, amit Balázs  lengyelországi Spalaban zajló nemzetközi birkózó versenyen szerzett.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség