HK23 - Hűsítő pofonok a klubban

Helyszínváltozás! A Harcosok Klubja 23. gála a BSK Crossfight termében (Budapest, 1033, Szentendrei út 89-95., a PP Center területén) lesz megrendezve! 

HK23! Július 9-én itt a Harcosok Klubja 23! Számtalan ígéretes meccs található a felhozatalban, így biztos mindenki megtalálja majd a számítását!

HK23 lead


A nyári melegben ugyan most a foci Európa-bajnokság van a figyelem középpontjában, de a küzdősportot kedvelők sem maradnak kiszolgálatlanul, hiszen jön az újabb Harcosok Klubja gála, a HK23 a budapesti BSK Crossfight termében, méghozzá nem is akármilyen főmérkőzéssel! De ne rohanjunk ennyire előre. Nézzük, hogy a főszereplők mellett kiket láthatunk még július 9-én.



K-1 szabályrendszerben, 3x3 percben láthatjuk majd Kertész Mátét szorítóba lépni, ott lesz az oldalunkon már korábban bemutatott Pataki Éva, ismét kötelek közé lép az előző gálán is hatalmas csatát hozó Góman Renátó, ellenfele pedig nem más lesz, mint Elszaszer Dávid! De ott lesz Tresó Roland, a HK22-őn szintén nagy csatát produkáló Hegyi Richárd, Sram Bendegúz és Nnadi Kristóf is.




Az est fénypontját pedig Kálucz Martin és Polgár Ádám superfightja hivatott hozni! A harcosok 84 kg-ban, 3x3 percben, K-1 szabályrendszerben találkoznak majd!




Bár Görbics Gábor és Spéth Norbert találkozójára még előzetesen azt írtuk, hogy vélhetően az év mérkőzése lesz - és esélyes is rá -, de valószínűleg ez az összecsapás is szorosan a nyomukban lesz!


A két harcos nyilván nem szorul külön bemutatásra. Mindkettőjük az elmúlt évek meghatározó versenyzője a magyar MMA sportban, és ugyan most "csak" állóharcban mérik össze tudásukat, így is hatalmas tűzijátékra lehet majd számítani!


Igaz, Ádám és Martin is kevesebbet lépett ringbe mostanában, de nem kell attól tartanunk, hogy ez a mérkőzés színvonalát bármennyire is befolyásolja majd. Ádám kőkemény stílusát bármikor képes bemutatni, és Martin sem fogja vissza magát, ha lehetőség nyílik néhány méretes pofon kiosztására. Nagy csata várható!


Érdemes lesz tehát ellátogatni a BSK Crossfight-ba július 9-én! Attól sem kell tartani, hogy bármiről is lemaradnánk emiatt a foci Európa-bajnokság eseményei közül. Ezen a napon ugyanis egyetlen mérkőzést sem rendeznek Franciaországban. 

HK23uj