Ütközet után - Görbics Gábor

Görbics Gábor


A világszerte gálákat tartó W5 kickbox szervezet Moszkva, Németország után Horvátországba is elérkezett! Június 4-én Zágrábban a W5 Europe legutóbbi gáláján Görbics Gábor a 24 éves, 34 meccsel, 29 győzelemmel rendelkező helyi harcos, Denis Bartol felett aratott egyhangú győzelmet! Gábort a gáláról, tapasztalatairól, ellenfeléről és a következő lépésről, terveiről kérdeztük! Ütközet után - Görbics Gábor!


ellenfelem.hu: - Mesélsz kicsit az útról, a helyszínről és egyebekről?


Görbics Gábor: - Nagyszerű szervezés volt és rendkívül pontos. A kiírt bemérés után nem sokkal már ehettünk is, aztán pedig a hotel felé vettem az irányt. Főleg pihentem, sétáltam egy nagyot és vártam a másnapi összecsapást.


e: - Mennyiben váltak be előzetes várakozásaid az ellenfeleddel kapcsolatban?


GG: - Nem voltak nagy meglepetések. Ahogy említettem a meccs előtt, a látott meccsek alapján leszűrtem a lényeget. Jól rúgott lábra, jól térdelt, de voltak már komolyabb ellenfeleim is. Mindenesetre odatettem magam, nyerni akartam.


e: - Volt pillanat, amikor úgy érezted befejezheted vagy ügyelt nagyon a védelmére?


GG: Az első két menet során megrendítettem, de nem számoltak rá. Ez kicsit meglepett, de szerencsére így is sikerült és mindhárom bíró egyhangúan engem hozott ki.


e: - Mi a következő lépés? Hol láthatunk legközelebb?


GG: - Valószínűleg bokszmeccs jöhet, de még nem tudom, hogy kint vagy itthon. Kint is érdeklődtek, és lehetőségem lenne egy régi riválisnak visszacsapni kicsit, szóval az is nagyon mozgatna.


A mai naptól egyébként a Red cornerrel (Sörös István edzővel) elkezdtük a munkát és a Klauzál tér 13 alatt heti három alkalommal  tartok majd edzést (hétfő-szerda-péntek, 20-22 óráig). Mindenkit szeretettel várok!


e: - Gratulálunk még egyszer és további sok sikert!


GG: - Köszönöm! Egyúttal szeretném megköszönni Brunner Tihamérnak, Rehák Györgynek, Kemecsei Bálintéknak, Peszlen Ferinek és természetesen Svasznek Jenő bácsinak, valamint Melhem Saadnak a segítséget. Nagyon sokat köszönhetek nekik.


[gallery link="none" ids="13041,13042,13043,13044,13045"]