Heti összefoglaló (88.)

Heti összefoglalónkat is beárnyékolja Muhammad Ali tegnapi halála. Ahogy tegnap láthattátok, egész napot a Legenda emlékének szenteltük, úgy gondoltuk, hogy ez a minimum, hiszen a sporttörténelem egyik legnagyobb alakjáról van szó. Foglaljuk össze akkor, hogy miről volt még szó a héten. Heti összefoglaló!

IMG_0866

Hétfőn eredményeket olvashattatok az I. Kempo Grand Prix-ről, amit Budapesten rendeztek. Kitértünk még a túledzettégre is, ami hasonlóan veszélyes, mint felkészületlenül csatába indulni.


Kedden Csernoviczki Éva interjúját hoztuk, amiben Évi arról mesélt a kemma.hu-nak, hogy minden idegszálával Rióra koncentrálnak. Bízzunk benne, hogy a sérülések is elkerülik őt, és egy csillogó éremmel térhet majd haza. Egy saját interjúnk volt az este témája, benne Horváth Anitával a "Sikerek útján" rovatunkban.


horvath-anita2


Szerdán a bjj témakörében újabb fejezetet vettünk át, ez pedig a Gi összehajtogatása volt. Görbics Gábor ringbe lépett szombaton Zágrábban a W5 gáláján, ellenfele a helyi Denis Bartol volt. Az eredményről már olvashattatok, Gábor egyhangú pontozással nyert!


Csütörtökön mi is beszámoltunk róla, hogy összeállt az Olimpiára utazó cselgáncsozóink névsora, számszerint 8 magyar lép majd tatamira Rióba, illetve bíróként Fridrich Annamária képviseli majd hazánkban a nyári játékokon. Sikeres volt Bakacs Dezső világrekord-kísérlete, ami 60 menet folyamatos küzdelemből állt! Vidákovics Patrik is ringbe lépett a hétvégén, ő Brno-ban szállt harca a Fusion FN bajnoki övéért, amit sajnos pontozással ellenfele kaparíntott meg. Patrik még ebben a hónapban újra látható lesz a szervezet következő gáláján.


Pénteken az SMR henger jótékony hatásaira hívtuk fel ismét a figyelmeteket, amit nem csak a küzdősportokat űzők használhatnak ki! Zárásként az idei Muaythai Island edzőtábort ajánlottuk Nektek, ahol 9 napig minden a muaythai körül forog majd Szentedrén!


Szombaton, ahogy már írtuk, és bizonyára tudjátok, minden bejegyzésünkkel Muhammad Ali emléke előtt tisztelegtünk. Így bemutattuk újra a Legenda Foreman elleni mérkőzéséről szóló könyvet, ami a mai napig kapható itthon is. Este pedig az évszázad meccsével foglalkoztunk, amit Ali Joe Frazier ellen vívott.


aliforeman


Vasárnap hoztuk a hírt mi is, hogy a Nemzetközi Amatőr Ökölvívó Szövetség engedélyezte a profik indulását az Olimpián.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség