Csatára készen - Vidákovics Patrik

Vidákovics Patrik ismét akcióba lendül a hétvégén!

Vidákovics Patrik


A világszerte gálákat tartó W5 kickbox szervezet Moszkva, Németország, Horvátország után most Szlovákiába érkezett! Június 18-án Privigyében a W5 Europe soron következő gáláján Görbics Gábor után most Vidákovics Patrik lép majd szorítóba egy helyi harcos, a 21 éves Milan Kratochvila ellen! De Patrik nem lesz egyedül, hiszen szorítóba lép majd a Re-Gym színeiben induló Piyapong Taweemuang is és ott lesz az est során bírói feladatokat ellátó Vojvoda György!


ellenfelem.hu: - Szia Patrik! Mikor, hogyan jött a lehetőség a Milan Kratochvila elleni meccsre?


Vidákovics Patrik: - Hétfőn kaptam az információt Brunner Tihamértól, hogy lenne lehetőség szombaton mérkőzni 85kg-ban a W5 gáláján, Szlovákiában. Figyelemmel kísértem régóta a promóciót, így láttam, hogy már több nagyobb név is megfordult náluk.


e: - Ahogy jelezted nekünk, eredeti ellenfeled, Adrian Valentin hirtelen lebetegedett. Lehet, hogy megnézte pár meccsed? ;)


VP: - Pedig így utólag megnézve az ellenfelemet biztos kemény meccs lett volna..:D


e: - Mit tudsz az új ellenfélről ill. mennyi időt szánsz rá, hogy videók és egyebek után kutakodj vele kapcsolatban?


VP: - Kratochvila 20 éves versenyző, igen heves természettel. Beleáll, kivár, majd hirtelen megindulva hosszabb kombinációkat visz végig. Magas, hosszú kezekkel és főleg a csapottjaival kell vigyázni. Az alap dolgokat megnéztem róla, ennyi elég lesz, hogy a maradék időben rá tudjunk készülni.


e: - Nem rég jártál Brnoban, szóval mondhatni, hogy egymást érik a meccseid. Jiri Jaros ellen nem volt semmilyen sérülésed, ami esetleg zavart a további edzések ill. a készülés során?


VP: - Jaros nagyon sokat rúgott combra és testre. Ezeknek a nyomait még éreztem a múlt héten, de azokat is sikerült mostanra kipihenni. Amíg ilyen sérüléseim voltak, jobban rámentem a gyorsaságra, állóképességre.


e: - Jaros ellen 81,6kg-ra voltál kiírva, most 85-re. Mennyit vagy mit változtat ez a dolgokon? Kevésbé kell odafigyelned a súlyodra így, vagy ettől függetlenül szigorúan odafigyelsz a táplálkozásodra is?


VP: - Hétfőn még valóban úgy volt, hogy 85 kilóban megyek, de az új ellenfelemmel már 81-be vagyok kiírva. Ez azt jelenti, hogy 2-3 kilót kell csak ledobni, ami nem vészes, a maradék pár napban odafigyelek, és meglesz.


e: - Hol és kikkel készülsz leginkább erre a meccsre?


VP: - Kecelre átmentem sparringolni a Bács-Team-esekkel, Imre Zsoltival tudtunk állóharcozni, - ami nagy segítség volt nekem -, valamint Baján, Koller István edzésén Sánta Jánossal edzettünk sokat.


e: - Görbics Gábor győzelme után hogy érzed, van egy kis extra súly a vállaidon, hogy te is nyerj és úgymond megágyazzatok a W5-ben a további meccseknek ill. a tehetséges magyar harcosoknak?


VP: - Örültem Gábor győzelmének, pályafutását figyelemmel kísérem régóta. Igyekszem a nyomdokaiba lépni, és elhozni egy magyar győzelmet, de nem mondanám, hogy emiatt plusz nyomás van rajtam. Inkább csak szeretnék én is behúzni egyet a W5-ben. ;)


Köszönjük és sok sikert a meccshez!