Vidákovics Patrik övért megy Csehországba

A Fusion FN égisze alatt Brno-ban lép kötelek ringbe Vidákovics Patrik, akire ezúttal is nehéz feladat vár, ellenfele Jiří „Sněhulák“ Jaroš lesz.

Vidákovics Patrik

Csehországban szívesen látott vendégek hazánk harcosai, számos gálán és versenyen tűnnek fel magyar versenyzők. A héten a "listára" a zágrábban kötelek közé lépő Görbics Gábor, a lengyelországban mérkőző Cseh-Lantos Renáta és magát kínában megmérettető Habash Antoine mellé feliratkozik Vidákovics Patrik is, aki a Fusion FN aktuális gáláján csap majd össze K-1 szabályrendszerben Jiří „Sněhulák“ Jaroš-sal. A tét pedig nem más lesz, mint a szervezet -84 kg-os Interkontinentális bajnoki öve!


Patrikot természetesen nem engedtük el szó nélkül!


ellenfelem.hu: - Mérkőztél már korábban ennél a szervezetnél, vagy ez lesz a bemutatkozásod?


Vidákovics Patrik: - Most megyek először ehhez a szervezethez mérkőzni, ezáltal még nem találkoztam az ottani versenyzőkkel.


e: - Hosszabb idő állt most a rendelkezésedre a felkészüléshez. Ki tudtátok elemezni rendesen az ellenfeledet? Találtatok róla elegendő videót?


V.P.: - Az ellenfelem egy 38 éves, rutinos, erős versenyző, Jiri Jaros, beceneve „Hóember"... Már több, mint egy évtizede benne van a „szakmában”, rengeteg meccse volt, Vancsik Nándor Sensei mesélte is, hogy a régebbi időkből emlékszik rá.


Meccseit is kielemeztük, nem túl széles a repertoárja, egyenesekkel, combosokkal és testrúgásokkal dolgozik, valamint a térdeléseivel kell vigyázni. Nem támad sokat, de amit csinál azt erőből és technikásan. Eléggé statikus bunyós, keveset mozog, azt is előre és hátra, megpróbálunk ebből is előnyt faragni.

e: - Kikkel készültél az összecsapásra?


V.P.: - Nagy megtiszteltetés számomra és sok erőt ad a meccshez, hogy két komoly szakértelemmel rendelkező mester segítette a felkészülésemet. Kecelre Vancsik Nándorhoz jártam edzeni, Bajára pedig Koller Istvánhoz, aki újra elkezdett edzést tartani. Ezúton is szeretném megköszönni Nekik a belém fektetett munkát!


e: - Milyennek érzed a saját formádat így a meccs előtti utolsó napokban?


V.P.: - Profi Interkontinentális övért fogunk küzdeni a Hóemberrel, így 5 menetes mérkőzés van kiírva, 3 percekkel. -84 kg-ban fogunk menni, ami pont ideális, mert nem kell fogyasztanom hozzá.


A feladat nem lesz egyszerű, de Jaroš sincs irigylésre méltó helyzetben. Reméljük, hogy hosszú időre megjegyzi majd a Patrik nevét a mérkőzés után, ahogy a cseh közönség is, és az öv Magyarországra kerül majd!



Szorítsunk Patriknak itthonról!

Fusion_FN_0306