A K-1 az ősszel visszatér Európába!

Októberben, egészen pontosan 27-én a K-1 visszatér Európába, ahol annak idején naggyá vált és ahonnan legnagyobb bajnokai is kikerültek. A helyszín ezúttal Belgrád, ahova a K-1 egy -95kg-os tornával készül!

k-1-wgp-2016


Amíg Japánban kisebb súlycsoportokban rendszeresen a legjobb gálákat láthatjuk az egykori legnagyobb szervezettől, addig Japánon kívül eléggé csendben vannak. Az  Open World Amatőr bajnokságoktól eltekintve, mondhatni nem sok vizet zavarnak. Egy időben Kínával is komolyabban számoltak, azonban pár show után mintha alábbhagyott volna a kezdeti hév.


Mindenesetre a világ kickbox rajongóinak számára a név még mindig patinásan cseng és egész biztosan sokaknak okoz örömet a hír és a közelgő gála. A K-1 Európában is hasonlóan tervezi működését, mint Japánban. Annyi lesz a különbség, hogy míg hazai terepen - érthető okokból - a kisebb súlycsoportokra fókuszálnak, Európában a nehezebb kategóriákra helyezik majd a hangsúlyt.


Az egész meginduló "hadjárat" nyitánya lesz az október 27.-ei, szerbiai show, ahol a -95kg-os kategória kerül terítékre. Az este során a rajongók egy 8 fős tornát láthatnak majd, mellyel a szervezet mondhatni visszatér a gyökereihez, a kezdetekhez. Bár nevek még nem hangzottak el, de a K-1 a bejáratottabb nevek mellett egyértelműen a feltörekvő tehetségekre is fókuszálni fog.


Az idén a K-1 még két gála bejelentését tervezi, ahol a -75kg és -85kg lesz terítéken! Reméljük, sőt, szinte egészen biztosak vagyunk, hogy magyar nevek is feltűnnek majd a gálákon, ill. a szervezet soraiban!