Heti összefoglaló (107.)

Sűrűsödnek a versenyek, és a gálák, de mi igyekszünk a tempót tartani, és Titeket mindenről tájékoztatni. A héten is volt miből válogatni. Sérülésekkel, és azok megelőzésével is foglalkoztunk, illetve interjút is olvashattatok Földvári Judittal. Ezek volnának címszavakban a hét témái, de nézzük most bővebben! Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn elsőként az Újfehértói Kempo Kupa eredményeivel találkozhattatok portálunk böngészése közben. Kempo után thaibox következett. Interjú az IFMA Európa-bajnokságra készülő Földvári Judittal.


Kedden az október 29-én esedékes Fighting Fit Challenge verseny ajánlottuk Nektek. Arról is olvashattatok a hét második napján, hogy a K-1 visszatér legnagyobb sikereinek helyszínére, Európába.


Szerdán figyelmet fordítottunk a hát és a derék megerősítésére, mellyel komoly sérüléseket előzhetünk meg. Ha már edzésről volt szó, akkor az erőnlétre is rátértünk. A legendás erő-program, az 5/3/1 által.


Csütörtökön Steve Maxwell adott nekünk néhány hasznos tanácsot arra, hogy miként javíthatunk a rossz testtartásunkon, megszüntetve ezáltal a kellemetlen hátfájást. A Global Grappling G4 Grappling Ligájának következő fordulójára már lehet online nevezni. Október 22-én Győrbe látogat a 2016/2017-es évad. Az ACB Kickboxing 8. gálájáról is ejtettünk néhány szót, aminek felhozatala komoly ütközeteket tartogat a rajongók számára.


acbkb8_lead


Pénteken hírt adtunk róla mi is, hogy Joó Abigél újabb kitüntetésben részesült. A "Barbár" komplex segítségével erőnlétünk állapotán is javítottunk még. Este A legendás Rocky Marciano pályafutásával zártuk a napot.


Szombaton a napra pontosan egy hét múlva esedékes XXI. Hanshi Kupáról cikkeztünk ismét. Majd élőben néztük az U21-es korosztály ökölvívó Magyar Kupa Döntőjét. Rose Namajunas indított egy dokumentumfilm-sorozatot, melyben saját pályafutását és életét mutatja be. Ennek második részét néztük meg a hosszú, dolgos hét lezárásaként.


hanshi


Vasárnap egy tanulságos videóval mutattuk be, hogy az edzéshez nem csak drága felszerelés, hanem néha egy kis ész sem árt.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség