Itt van! Ma este jön a GLORY 34 Denver!

Itt a GLORY 34! A GLORY év végére kezd erősíteni igazán, hiszen egyre keményebb cardokat hoznak, decemberben pedig a Hari vs Verhoeven gálával igyekeznek megkoronázni a 2016-os évet.

GLORY 34 Varga vs Roosmalen lead

A GLORY 34 gálán egy várva-várt újrázást, a Nieky Holzken vs. Murthel Groenhart 2-t láthatjuk majd, de ott lesz az övét nemrégiben elveszítő Simon Marcus is, aki a feltörekvő Dustin Jacoby ellen lép szorítóba.


A középsúlyú tornán ott lesz Israel Adesanya, Robert Thomas, Ariel Machado és Yousri Belgaroui. A Superfight sorozat meccsein a pehelysúlyú cím sorsa is eldől, méghozzá nem is akárkik között! Korábbi interjú-alanyunk, a magyar származású Gabriel Varga a súlycsoportot váltó Robin van Roosmalen ellen igyekszik majd megvédeni a fényes fémet!


De a többi meccs kapcsán sem lesz okunk panaszra, hiszen ott lesz nekünk a Saulo Cavalari vs. Brian Douwes, a Richard Abraham vs. Michael Mathatha, a Casey Greene vs. Thongchai Sitsongpeenong és a Justin Houghton vs. Jonathon Wyderko összecsapás. A korán kelők előnyben lesznek, hiszen a Digisport 3-on, reggel hattól indul az élő közvetítés!


https://youtu.be/MbUVuaeopWk