WLF Glory of Heroes 5 - eredmények

Tegnap a WLF (World League of Fighting) a kínai Csengcsouban, Henan tartomány fővárosában verte fel sátrát, komoly nevekkel! Ez volt a WLF Glory of Heroes 5!

WLF Glory of Heroes 5


WLF? Aki nem ismerné, annak nyugodtan kijelenthetjük, hogy a szóban forgó szervezet Kínai egyik, ha nem a legkomolyabb promóciója, ahol olyan nevek fordultak meg eddig, mint Fabio Pinca, Pereira, Enriko Kehl, Sergio Wielzen, Cedric Doumbe, Kem, Jemyma Betrian, Filip Verlinden, Sayok.


Akit lehetett, a promóció elődszedett erre a gálára - Ilias Bulaid, Israel Adesanya, Bogdan Stoica, Kem Sitsongpeenong és a hazai füleknek ismeretlenebbül csengő kínai sztárok nem okoztak csalódást a nagyjából 60 ezer(!) nézőnek.


Az est főmeccsén a pehelysúlyban a helyi sztár Qiu Jianliang csapott össze a marokkói Ilias Bulaiddal, egy igazi adok-kapok meccsen, 69 kg-ban. Jianliangról tudni kell, hogy olyan győzelmeket zsebelt már be, mint pl. a Mosab Amrani, Andrei Kulebin vagy a Jomthong Chuwattana elleni, de több fiatal top muay thai tehetséget is legyőzött, mióta (2013-ban) a színre lépett.


Bulaid egy ideje szintén a súlykategória legjobbjai között van. És hogy hogy került oda? Olyan győzelmekkel, mint a Chris Mauceri, a Hideaki Yamazaki vagy az Edson Fortes elleni, akiket bármelyik állóharccal foglalkozó komoly oldal a top 10-ben tart számon.


https://www.youtube.com/watch?v=UunQoB3Ucwc?feature=oembed&wmode=opaque&rel=0&showinfo=0&modestbranding=0

De hogy több névvel ismerkedjünk, meg kell említsünk néhány top kínai harcost, akik szintén felléptek a gálán és akikkel az elkövetkező években egyre komolyabban kell majd számolni! Kong Longnak ugyan nem jött össze ezúttal a pontozólapokon, de komoly meccset hoztak Thanonchai Tanagorngymmel. Yang Zhuo pontozással győzött Luis Passos ellen, akárcsak Jiao Fukai Brown Pinas és Lu Jianbo Federico Pacini ellen.


Az egyik leginkább akciódús csatában, középsúlyban Israel Adesanya került össze Bogdan Stoicaval, akit még egy Saenchai-féle rúgással is meglepett. A szervezet 63 kg-os bajnoka egy kicsit feljebb lépett és 65 kg-ban egy 21 éves, nagyon tehetséges thai-t, Somchai Lueamiamot búcsúztatta harmadik menetes fejrúgás TKO-val.


Érdemes követni a WLF-et, főleg, hogy idén még három gálát terveznek.


https://www.youtube.com/watch?v=BS18WlhVSoY?feature=oembed&wmode=opaque&rel=0&showinfo=0&modestbranding=0
Az eredmények pedig:

Qiu Jianliang pontozással legyőzte Ilias Bulaidot
Wei Rui a 3. menetben fejrúgással aratott TKO győzelmet Somchai Lueamiam felett
Yang Zhuo pontozással legyőzte Luis Passost
Thanonchai Tanagorngym pontozással legyőzte Kong Longot
Jiao Fukai pontozással legyőzte Brown Pinast
Kem Sitsongpeenong pontozással legyőzte Jixiang Adait
Lu Jianbo pontozással legyőzte Federico Pacinit
Israel Adesanya a 2. menetben TKO győzelmet aratott Bogdan Stoica felett
Jin Ying pontozással legyőzte Jakkaphan Sompakot
MMA

Cui Liucai kopogtatta Sergei Sokolt (guillotine a 2. menetben)
Carlos Eduardo de Azevedo leléptetéssel győzött az 1. menetben Ji Xian ellen, aki földön lévő ellenfelét egy térdessel támadta be
He Nannan a 2. menetben kopogtatta Shota Akulashvilit (arm triangle/kar-háromszög)