Nyílt Sport Ju-jitsu Magyar Bajnokság Jászberényben


Idén is lesz Sport Ju-jitsu Magyar Bajnokság, amelynek helyszíne Jászberény lesz!

sport_jujitsu.2

2016. november 5-én (szombaton) Jászberény városa ad otthont a Magyar Sport Ju-jitsu Szakszövetség és a Jászsági Harcművészeti Akadémia által szervezett 2016 évi Nyílt Sport Ju-jitsu Magyar Bajnokságnak.

A versenyen elért eredmények beleszámítanak a nemzetközi kvalifikációs versenyek rendszerébe.

Nyílt Sport Ju-jitsu Magyar Bajnokságon idén először kerülnek megrendezésre a nemzetközi szervezet, a JJIF szabálykönyv szerinti versenyszámok, amelyek a következők:

Technikai versenyszámok:


1) JJIF Duo System (páros önvédelem) 

 

Földharc küzdelmek

1) Sport-Jitsu Gi Földharc


Vegyes küzdelmek (ütés, rúgás és földharc egyben, folyamatos küzdelemben)


1) Sport-Jitsu Kumite "C" - Touch Contact2) Sport-Jitsu Kumite "B" - Semi Contact3) JJIF Fighting System - No Contact A nevezés kizárólag online rendszerben, a Szövetség weboldalán ITT lehetséges!A nevezési felületet 2016. október 20-án nyílik meg. A rendszer 2015. október 30-án 24:00 órakor automatikusan lezárja a nevezést. A beérkezett nevezések feldolgozását követően a párosításokat közzéteszik a Szövetség weboldalán, 2016. november 2-án.

A hibás nevezések korrigálására november 3-án éjfélig lesz lehetőség, de ebben az időszakban új, első szándékú nevezést a szervezők már nem fogadnak el.


A nevezést a honlapon található táblázatban is el kell juttatni e-mailben, és a nevezési díjat át kell utalni, melyről az igazolást szintén e-mail útján el kell továbbítani.


A versenykiírás, a szabálykönyv, a versenyzői és edzői nyilatkozatok szintén a Szövetség weboldaláról letölthetők (dokumentumtárból).További kérdéseket e-mailben, vagy személyesen lehet feltenni:dr. Gulyás Richárd elnök