Glory Collision - Hari vs Verhoeven

Decemberben jön a Glory Collision és a Rico Verhoeven vs Badr Hari meccs, 3 menetben. A Németországba, Oberhausenbe tervezett összecsapáson Verhoeven öve nem kerül terítékre, így "pusztán" egy presztízs meccsről lesz szó.

Glory Collision Hari vs Verhoeven lead

Glory Collision! Decemberben a GLORY egy nagy dobással készül - egy legenda és egy bajnok találkoznak, amikor is a fiatal, jelenleg verhetetlennek tűnő, elszánt, ereje teljében lévő Rico Verhoeven és a botrányairól, legendás összecsapásairól ismert marokkói Badr Hari állnak fel majd egymással szemben a GLORY ringjében.


Technikailag, kondíció szempontjából igen valószínű, hogy a mindössze 27 éves, 196cm magas, 114 kilós holland előnyben lesz a 31 éves marokkói rosszfiú ellen, aki maga is 198cm, az utóbbi időben pedig mintha ismét hirtelen izmosodni kezdett volna.


Szándékuk nem kétséges - mindketten ki akarják ütni a másikat. Verhoeven bizonyítani akarja, hogy ő az igazi bajnok, a verhetetlen új-generációs harcos, míg Hari azt tervezni megmutatni, hogy még mindig ő a legjobb, a legnagyobb rosszfiú, akivel nem érdemes ujjat húzni.


Barátaink a Kickboxingplanet-nél (akikkel Nieky Holzken interjúnkat is készítettük) - hozzánk hasonlóan - igen rosszul tűrik a várakozást. Mit lehet tenni ilyenkor? Például elő lehet rukkolni egy kis kedvcsináló videóval. Aki eddig nem túráztatta fel magát a meccs kapcsán, az valószínűleg most pótolja ezt majd.


Ilyen főmeccs mellett persze adott, hogy a teljes gála felhozatala igen komoly lesz. Amit biztosan tudni eddig, hogy ott lesz az övét védő Nieky Holzken, aki a francia Cedric Doumbé ellen lép kötelek közé, de a szervezet első női bajnokát is felavatja majd ezen az estén. Sittichai Sitsongpeenong igyekszik majd megvédeni nemrég elhódított övét Marat Grigorian ellen, de visszatér Danyo Ilunga is.


Akinek még ez sem elég, annak eláruljuk, hogy ott lesz Mosab Amrani is, aki nem más, mint Fabio Pinca ellen lép majd a kötelek közé! A négy fős könnyűsúlyú tornán feltűnik majd Dylan Salvador, Amatoly Moiseev, Yodkhunpon Sitmonchai és Hysni Beqiri (Shemsi testvére). Összesen tehát 14 meccs lesz, melyen egészen biztos, hogy mindenki megtalálja, amit keres.



A teljes fight card pedig:

GLORY: COLLISION

Nehézsúlyú címmeccs: Rico Verhoeven vs. Badr Hari
Váltósúlyú címmeccs: Nieky Holzken (bajnok) vs. Cedric Doumbé
Nehézsúlyú meccs: Ismael Londt vs. Jamal Ben Saddik
Szuperharmatsúlyú Grand Prix Finálé: az elődöntő 'A' meccsének győztese vs. a 'B' győztese
GLORY 36 SUPERFIGHT SERIES

Félnehézsúlyú főmeccs: Danyo Ilunga vs. Michael Duut
Váltósúlyú társ-főmeccs: Harut Grigorian vs. Danijel Solaja
Szuperharmatsúlyú Grand Prix elődöntő 'B' meccs: Tiffany van Soest vs. Jessica Gladstone
Szuperharmatsúlyú Grand Prix elődöntő 'A' meccs: Isis Verbeek vs. Amel Dehby
Könnyűsúlyú meccs: Andrej Bruhl vs. Tyjani Beztati
GLORY 36 GERMANY

Könnyűsúlyú címmeccs: Sittichai (bajnok) vs. Marat Grigorian
Könnyűsúlyú torna-finálé: az elődöntő 'A' meccsének győztese vs. a 'B' meccs győztese
Pehelysúlyú társ-főmeccs: Mosab Amrani vs. Fabio Pinca
Könnyűsúlyú torna elődöntő 'B' meccs: Antonio Gomez vs. Hysni Beqiri
Könnyűsúlyú torna elődöntő 'A' meccs: Dylan Salvador vs. Anatoly Moiseev

Jöjjön a Glory Collision és a Verhoeven vs Hari! Mi már nagyon várjuk!


https://www.youtube.com/watch?v=18XQMz8J_mg?feature=oembed&wmode=opaque&rel=0&showinfo=0&modestbranding=0