GLORY 34 Denver - Ígéretes év vége

Nem csak a Bellator, Kunlun, W5 és egyéb szervezeteknél van pörgés a kickbox világában, hiszen azon túl, hogy a GLORY lefixálta a Badr Hari vs Rico Verhoeven találkozót december 10-re, októberre is bedobott egy brutálisan teli felhozatallal bíró gálát!

GLORY 34 Denver


Ott lesz Robin Van Roosmalen, Saulo Cavalari, Gabriel Varga, Dustin Jacoby, Israel Adesanya, Alex Pereira, Richard Abraham, Tongchai Sitsongpeenong, Brian Douwes, az estet pedig Nieky Holzken és Murthel Groenhart harmadik találkozója koronázza majd meg! Lehet, hogy a Groenhart-Passenier páros ezúttal megoldja a feladatot? Nem kizárt. De ne szaladjunk előre! Nézzük a részleteket!


Októbert 21-én a GLORY tehát egy elég erős gálával jön majd a GLORY 34 képében, ahol többek között két holland fenegyerek igyekszik majd elásni a csatabárdot. Persze előtte mindent megtesznek, hogy kiüssék a másikat. Nieky Holzken (89-11, 46 KO) és Murthel Groenhart (60-20-3, 34 KO) kapcsolata nem indulatoktól mentes, így - valamint építve az előző meccseiken látottakra - nyugodtan mondhatjuk, hatalmas csatának nézünk elébe ezúttal is. Az est főmeccse nem valószínű, hogy hagy majd bármiféle kétséget a rajongók szívében.


Holzken és Groenhart utoljára 2015 decemberében találkoztak, mely összecsapásnak tán máig is vitatják eredményét, azóta Holzken megvéde övét Yoann Kongolo ellen, Groenhart pedig a júniusi GLORY 31 Amsterdam gálán mind Karim Benmansourt, mind Kongolo-t legyőzte a váltósúlyú kihívói tornán. Méghozzá nem is akárhogy!


A gála superfight meccseit a pehelysúlyú bajnok Gabriel Varga (28-3, 8 KO) és a korábbi könnyűsúlyú bajnok, Robin van Roosmalen (35-7, 19 KO) meccse lesz hivatott megkoronázni. Varga kételyeinek adott hangot Roosmalen formájával kapcsolatosan, hiszen nem kevés súlyt kell majd leadnia a Sittichai ellen címét elvesztő hollandnak, csak aztán meglepetés ne érje. Roosmalen egy sikeres visszatöltés után is lehet, hogy ugyan egy kicsit lassabb lesz, tán kardió téren is megsínyli a dolgokat, ám ütőerő terén még mindig egy bika lesz - főleg ebben a súlycsoportban.


https://youtu.be/MbUVuaeopWk
A GLORY 34 Denver pontos programja:

Váltósúlyú bajnoki főmeccs: Nieky Holzken (bajnok) vs. Murthel Groenhart
Középsúlyú torna utolsó meccs: az 'A' meccs győztese vs. A 'B' meccs győztese
Középsúlyú felvezető meccs: Dustin Jacoby vs. ???
Középsúlyú torna elődöntő, B meccs: Israel Adesanya vs. Robert Thomas
Középsúlyú torna elődöntő: A meccs: Yousri Belgaroui vs. Alex Pereira



GLORY 34 SuperFightok:

Pehelysúlyú világbajnoki címmeccs: Gabriel Varga (bajnok) vs. Robin Van Roosmalen
Félnehézsúlyú meccs: Saulo Cavalari vs. Brian Douwes
Váltósúlyú meccs: Richard Abraham vs. Michael Mathatha
Váltósúlyú meccs: Casey Greene vs. Tongchai Sitsongpeenong
Pehelysúlyú meccs: Justin Houghton vs. Jonathon Wyderko


Save