Heti összefoglaló (109.)

Egyszerre két sportágban zajlott Európa-bajnokság a héten. Emellett Habash Antoine ismét Kínában lépett ringbe. A BJJ Pécs versenyzői pedig Ausztriában szerepeltek. Ezek voltak a főbb témák a héten. De nézzük részletesebben! Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn a muaythai Európa-bajnokság első napját harangoztuk be kezdésként. Ezt követte a hétvégi Harcosok Klubja 24. összefoglalója, melyben a főmérkőzések eredményeit írtuk meg. Este már befutottak az első információk versenyzőink szerepléséről a muaythai Európa-bajnokságról.


Az előző hétvégéhez köthető még a HMMAF győri bajnoki fordulója, melyről Nánási Fatime küldött nekünk néhány sort:


Gördülékeny és igényes lebonyolítás történt. A mérkőzések pörögtek és látványosabbnál látványosabbak voltak.


Jelen voltak a grappling és MMA válogatott tagjai, bajnokai.


A HMMAF ezen fordulója egyben a „B” keret válogatója is volt, azonban az „A” válogatott tagjai is ketrecbe léptek, és meg is mutatták miért van helyük a világversenyeken.


Horváth Ádám kesztyűs küzdelemben aratott győzelmet egy elég kemény mérkőzés keretében, míg Cziffra Attila MMA szabályrendszerben 3 menetet végig küzdve pontozással győzött, Nánási Fatime pedig meccsét fél perc alatt fejezte be karfeszítéssel.


A grappling válogatott már bizonyított idén, viszont az MMA (IMMAF) EB még hátra van!

Kedden már a kickbox Európa-bajnokságon is elrajtoltak a küzdelmek. Az is olvashattátok a hét második napján, hogy Székesfehérvár lesz a Felix Promotion következő gálájának helyszíne. A Glory 34 Denver gála eredményeit is összegyűjtüttök egy cikkbe Nektek. Ezt hoztuk estére.


glory34_lead


Szerdán már az első győzelemről is hírt adhattunk a muaythai Európa-bajnokságról. A tatamikról is érkeztek eredmények a kickbox EB-ről. Az AFSO-ISKA Világbajnokságon is voltak magyar indulók. Ha már ott voltak, akkor néhány érmet is bezsebeltek Németországban. Erről este számoltunk be.


Csütörtök azzal a jó hírrel kezdhettük a napot, hogy 11 érem már biztos volt Mariborban a kickbox Európa-bajnokságon. Eközben Splitben is gyarapodtak a magyar győzelmek. Egy hétvégi programot, a Salgó Fight Night 7 gálát ajánlottuk még figyelmetekbe ezen a napon.


Pénteken a judo Világnapjáról mi is megemlékeztünk. Emlékeztettünk Titek a hétvégi Fighting Fit Challenge versenyre is, amit az aTeremben rendeztek szombaton. Este írtuk róla, hogy Habash Antoine ismét Kínában bizonyíthat a hétvégén.


habash_antoine_ff-2016-10-27


Szombaton Szuknai Zsuzsa aranyérméről jött hír Mariborból. A Nyílt Sport Ju-Jitsu Magyar Bajnokság nevezési határidejének közeledtére is felhívtuk a figyelmeteket. Habash Antoine kínai mérkőzését is meg tudtuk már mutatni az estéhez érve.


A BJJ Pécs csapata ezen a napon Ausztriában szerepelt 4 versenyzővel. Grazban 3 versenyző méretette meg magát MMA szabályrendszerben. Rádi Richárd egyhangú pontozással megszerezte a győzelmet. Cretu Christian és Martin Tamás sajnos nem tudott nyerni. Győzött azonban még Krizsán Kristóf, aki grappling szabályrendszerben nyert egy hátsó fojtással. Gratulálunk!


Vasárnapot Veres Roland aranyozta be. Szuknai Zsuzsa után ő is a dobogó tetejére állhatott. A muaythai Európa-bajnokságot végül 4 éremmel zárták a magyar válogatott tagjai. Fábián Kristóf révén egy aranyéremmel is gazdagodtunk. Földvári Judit a dobogó második fokára állhatott. Spéth Norbert és Bereczki Domonik pedig bronzéremmel térhet haza. A versenyzőink kijutását segítették: Target Security, Marcus Security, Speratus Trade Trust, Edf Global Hungary Kft., Kedvenc Kereskedésem, TOP3 Ingatlan, HUNOIL, Opel Gyulai, Yokkao Magyarország Kft, HRM Center, Arnold Gold Sport.


muaythai-eb-2016-split-fabian-kristof



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség