Heti összefoglaló (105.)

Igazi sikerhét volt ez a magyar sportban! Birkózó Világbajnokságot rendezhetünk 2018-ban, és grappling világbajnoki érmekkel gazdagodtunk! Mindezeken túl olvashattatok interjúkat és szakmai anyagokkal is szolgáltunk Nektek a programajánlókon túl! Nézzük sorban! Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

összefoglaló

Hétfőn a debreceni HMMAF bajnoki fordulót ajánlottuk figyelmetekbe. A versenyre szerda éjfélig lehetett nevezni. Buakaw, Sittichai, Superbon, Albert Kraus és még sokan mások léptek ringbe a Kunlun Fight 53 gálán. Ennek eredményeiről írtunk. Este egy legendás öltözői balhét mutattunk az MMA hőskorából, Krazy Horse és a Chute Boxe tagjainak bemutatásával.


hmmaf_szombathely


Kedden már a Minszkben rendezendő UWW Grappling Világbajnokságra hangolódtunk. A kiszámíthatóság csapdáiról is cikkeztünk ezen a napon. Ahogy mások stílusában, mozgásában meglátjuk a mintákat, úgy más is megláthatja bennünk a kihasználható szokásokat, hibákat. Miként lehet ezeket kiküszöbölni, és elkerülni? Erről szól a cikkünk.


Szerdán a születésnapos MMA legendára, Fedor Emelianenko-t ünnepeltük. A sikerek útján rovatunkban egy újabb tehetséges fiatal sportolót, a Kurdy Thai Box  versenyzőjét, Ritter Pált mutattuk be.


ritter_pal_kurdy_istvan


Csütörtökön írtuk, hogy Vidákovics Patrik Európa legjobbjai közt szerepel majd a W5 prágai gáláján, ahol olyanok lépnek ringbe, mint Cosmo Alexandre, Freddy Kemayo, Erkan Varol, Catalin Morosanu vagy Andrei Stoica! Sport coaching rovatunkban ezúttal az "ideális állapot" témájáról írt Bánóczi Péter.


Pénteken egy sokakat érintő témáról olvashattatok, a 8-9 órás ülés után jelentkező hátfájásról. Ennek visszafordításához ad tippeket Steve Maxwell.  Este a közelgő Harcosok Klubja 24 gála kapcsán Nardelotti Zolival az elmúlt időszakról, edzői tevékenységről és az ellenfelével kapcsolatos gondolatairól beszélgettünk!


Szombaton egy videós interjút láthattatok Etelaky Lajossal, aki a közelmúltban bajnoki övet szerzett Németországban. Lajos a Dinó Sporthíradó vendége volt edzőjével, Peszlen Ferenccel. Nem sok mindent tudni az I. Budapest Muaythai Utánpótlás Kupáról, de azt igen, hogy az Unicentrál Bull's Kick-Box and Thai-Box Klub csapata jelen volt és 14-16 éves korosztályban (-54kg) Kovács Olivér bajnoki címet szerzett. Első ellenfelét feladásra kényszerítette, a második ellenfelét egyhangú pontozással győzte le. Felkészítő edzők: Csányi János és Nardelotti Zoltán. Gratulálunk nekik!


Harcosok mozija rovatunkban a Skiptrace című filmről olvashattok. A Die Hard 2 és a Cliffhanger rendezőjétől, Jackie Chan, a Jackass-ből ismert Johnny Knoxville és Eve Torres főszereplésével.


Vasárnap újabb világbajnoki címről számolhattunk be. Szmolka Nikoletta NoGi szabályrendszerben lett aranyérmes Minszkben! Niki egy sérülés miatt ma a Gi-s versenyszámban sajnos már nem állhatott szőnyegre.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség