Heti összefoglaló (106.)

A heti összefoglaló megírása ezúttal is nagy élmény jelentett számunkra, hiszen minden elfogultság nélkül állíthatjuk, hogy nagyon változatos hetünk volt ezúttal is. Vidákovics Patrik Európa legjobbjai közt szerepelt, küszöbön a Hanshi Kupa, Badr Hari vs Verhoeven előzetes. És ez még nem minden... Nézzük sorban! Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

IMG_0866

Hétfőn a grappling Világbajnokság magyar eredményeit foglaltuk össze. A 13 magyar induló összesen 15 érmet szerzett! A WLF Glory of Heroes 5 gála eredményeiről is írtunk. Komoly nevek mellett, ütős gála! A horog ütés gyakori hibáit is átvettük újra. Tippekkel, hogy miként javíthatjátok technikátokat.


Kedden olvashattátok, hogy Pupp Réka a felnőttek közt folytatja ezentúl a versenyzést. Braun Ákos tanítványa Európai-bajnoki bronzéremmel búcsúzott a junioroktól. Este Glory következő gálájáról cikkeztünk, ami igazi nagy durranásnak ígérkezik majd Denverben.


Szerdán ugyancsak a Glory-nál maradva a Badr Hari vs Rico Verhoeven összecsapás beharangozó videóját mutattuk be mi is. Helyzetjelentés rovatunk heti vendége Csorba Gusztáv volt, aki szintén megkezdte az őszi versenyszezont!


csorba_zagreb_2


Csütörtökön a beköszönő hideg időjárás kapcsán az edzéshez szükséges alapvető vitaminok listáját futottuk át. Este a közelegő hétvégi W5: Legends in Prague gálát ajánlottuk figyelmetekbe, ahol Vidákovics Patrikért is szoríthattunk!


Pénteken már a versenyezni vágyók számára ajánlottunk eseményt. Közeleg a XXI. Hanshi Kupa, amire már várják a szervezők a nevezéseket. A versenyzéssel együtt jár sajnos a sérülés veszélye is. Ezek kezelésében lehet segítségünkre a kinezio tape, mely mára a küzdősport világában is elterjedt. A legendás meccsek rovatunk új részében az idei TEK gálán vendégeskedő Ernesto Hoost és Jerome Le Banner harmadik összecsapását tekinthettétek meg.


Szombaton a Harcosnak lenni mini-dokumentumfilmet hoztuk Nektek. Benne legendás edzőkkel és versenyzőkkel.


Vasárnap a W5: Legends in Prague gála eredményeiről írtunk, benne Vidákovics Patrik mérkőzésével!


patrik_w5_praga



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség