Muaythai EB 2016 - 10 magyar indul csatába!

Pár nap mindössze és itt a 2016-os Muaythai EB!

Muaythai EB 2016 csapatkép

Muaythai EB 2016! Az alábbi videón, aki még nem látta, a magyar muay thai válogatott felkészülési edzőtáboráról készült képsorokat tekintheti meg, mely a 2016-os spliti Európa-bajnokság előtt készült, Tápiószentmártonban.


A szélesebb közönségnek, tehát főként a laikusoknak készült videóban feltűnik Fábián Kristóf, Holp Márkó, Nagy Kristóf, Bányász Adrián szövetségi kapitány, Spéth Norbert, Földvári Judit, Szabó László szövetségi kapitány-helyettes, Albrecht Péter, Hegedűs Márk.


Az említett nevek a sporttal való megismerkedésükről, céljaikról, a sport iránti szeretetükről mesélnek, miközben némi alapismeret is elhangzik a muay thai történelmét illetően. Hangulatos kis videó, melyet csak ajánlani tudunk. Akik ismerik a fentebbi említett neveket, nekik azért, akik nem, nekik pedig azért, hogy a nevek mellé arcokat is tudjanak társítani a pár napon belül splitben kötelek közé lépő sportolóink kapcsán.


https://www.youtube.com/watch?v=IuqlIvVo_q0

Mert mi is lesz Splitben? A Muaythai EB! Ugyanis idén Horvátország rendezi a 2016-os muaythai Európa-bajnokságot, mely egész pontosan október 22-29 között zajlik majd. A versenyt élőben fogják közvetíteni, nyitó ceremóniáját - egy rövid és egyszerű regisztrációs folyamat után - pedig itt tekinthetitek meg:


http://www.streaming.hr/muaythai/


A verseny hat napját 10EUR-ért nézhetitek meg, de napi jegyes opció is van. Ezekért 4EUR-t kérnek/nap.


De térjünk vissza egy kicsit a keretre! Kik is utaznak pontosan? Sajnos Berényi Roland bordasérülés miatt kiesett a csapatból, azonban tíz magyar sportoló így is biztosan útra kel majd szombaton! A névsor:


Gilányi Attila
Szentkuti Norbert
Busai Gergely
Nagy Kristóf
Bereczki Dominik
Fábián Kristóf
Spéth Norbert
Albrecht Péter
Herceg Alex
Földvári Judit


Szurkoljunk együtt a válogatottunknak, hiszen nem csak az érmek, dobogós helyezések vannak terítéken - ez a verseny egyben kvalifikáló is a 2017-es, wrocławi világjátékokra is! Hajrá!