Heti összefoglaló (108.)

A bőség zavara. Ezzel a mondattal jellemezhetnénk ez elmúlt hetet. Versenyek, gálák, és Saenchai! Mindezekről nem maradtatok le, ha szorgalmasan követtétek oldalunkat! Amennyiben mégsem, akkor most a Heti összefoglaló keretében pótolhatjátok! Nézzük, miről volt szó az elmúlt 7 napban!

IMG_0866

Hétfőn a szombati Magyar Amatőr MMA Bajnokság győri fordulóját harangoztuk be, amit este a Harcosok Klubja 24. gála újabb felvezetője követett. Benne a teljes hétvégi programmal.


Kedden az idei Nyílt Sport Ju-Jitsu Magyar Bajnokságról írtunk, amire már lehet online nevezeni. A versenyt november 5-én rendezik majd Jászberényben! A legendás meccsek rovatunk is jelentkezett ezen a napon, benne a Rampage vs Liddell mérkőzéssel.


Szerdán a WMMAA Prága Open magyar eredményeiről cikkeztünk. Négy éremmel tértek haza harcosaink a cseh fővárosból. Délután az edzésre is rátértünk. Medicinlabdás gyakorlatokkal dolgoztunk. Este az Európa-bajnokságra készülő magyar muaythai válogatottat mutattuk be. A Bányász Adrián és Szabó László vezette magyar csapat pénteken indult útnak Horvátországba.


muaythai-valogatott


Csütörtökön a hétvégi U21-es ökölvívó Magyar Kupa Döntő eredményeit olvashattátok. Húzódzkodtunk is kicsit. A saját testsúlyos edzésben a húzódzkodás a felsőtestet érintő gyakorlatok királya. Ha elakadtál volna a fejlődésben, akkor cikkünkben hasznos információkra lelhetsz. A muaythai mellett kickboxban is Európa-bajnokság zajlik majd. Versenyzőink Szlovéniában gyűjtögetik majd az érmeket a héten.


Pénteken a dübörgő versenyszezon kapcsán a sportolók egyik nagy ellenfelével, a fogyasztással foglalkoztunk. Hol a határ, és milyen hatással van a szervezetünkre a hirtelen súlyveszteség? Elérkezett a Glory denveri gálájának napja. Olyan nevekkel a felhozatalban, mint Nieky Holzken és Murthel Groenhart, Simon Marcus, Dustin Jacoby vagy a magyar származású bajnok, Gabriel Varga, aki Robin van Roosmalen ellen igyekezett megvédeni övét!


Szombaton írtuk, hogy Saenchai szeminárium helyszínén a Fit Club és Thai Box Akadémián lezajlott a Magyar Muaythai Országos Sportági Szakszövetség sajtókonferenciája is, melynek részleteiről cikkünkben beszámoltunk. Este pedig részletesen foglalkoztunk magával az első szemináriummal.


saenchai_seminar-budapest_2016


Vasárnap Rose Namajunas saját sorozatának, a Rózsa naplóinak a harmadik részét mutattuk be. Rose ezúttal egy kis pihenéssel kezd, de az edzés és a kemény sparringok sem maradhattak ki ebből a részből sem!



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség