Újfehértói Kempo Kupa - Eredmények

Megnyerték az újfehértói kempósok az országos bajnokság szombati fordulójának csapatversenyét. Nyolc versenyszámban több mint százan küzdöttek a nap folyamán.

ujfeherto_kempo_kupa_2016

Tavalyi bronzérmes pozíciója után két hellyel előrébb, a dobogó legfelső fokán végzett az Újfehértói Kempo HSE a hazai rendezésű országos bajnokságon. Az ezüstéremnek a jászárokszállási Firewolf csapata örülhetett, míg a harmadik legjobbnak a nyíregyházi Gönczi Team bizonyult.


A II. Izsó Mihály Emlékverseny Újfehértói Kempo Kupa végeredménye (1-6. hely):
-Újfehértói Kempo HSE
-Firewolf, Jászárokszállás
-Gönczi Team, Nyíregyháza
-Fighting Kempo, Esztergom-Kertváros
-MyGym Sportegyesület, Pomáz
-Budakeszi Kempo Iskola

A kupa legjobb női versenyzője Csikós Beatrix (Firewolf) lett. A férfiaknál ugyanezt a címet Sztyéhlik Richárd (Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia) érdemelte ki.


ujfeherto_kempo_kupa_2016_szendrei


A II. Izsó Mihály Emlékverseny Újfehértói Kempo Kupa tizennégy egyesület több mint száz harcművészét látta vendégül a település modern sportcsarnokában. A szervezők három technikai (kata, fegyveres kata, gyo) és öt küzdelmi (semi kempo, light contact, full kempo, kempo kumite, submission) kategóriában versenyeztették meg az indulókat.A Magyar Kempo Szövetség ez évi utolsó versenye december elején lesz Budapesten.

/forrás: hungariankempo.hu/