Rose Namajunas - A rózsa naplói 3 MMA doku

Rose Namajunas nagyszerű, saját doku-sorozatának harmadik epizódja megérkezett!

Rose Namajunas Thug Diaries 3

Megérkezett a várva várt harmadik rész is, melyet "Thug Rose" egy kis kikapcsolódással kezd. Van itt strand, csúszda, szép idő - minden, amit mi már csak irigyelhetünk itt ebben az egyre gyengébb időben. De természetesen az edzés, a sparring itt sem maradhatnak el. A hangulatos zenék, képsorok mellett egy kis kata-bohóckodás is belefér.


Röviden a fodrászhoz is betekintünk, mely tényleg nem egy bonyolult művelet Rose Namajunas esetében, közben pedig Rose arról mesél, milyen egy potenciális jövőbeli ellenféllel edzeni, mik járnak a fejében ezzel kapcsolatban. Érintőlegesen küzdősportokkal való találkozásának állomásain és végig megyünk, ahol is Rose elmondja, hogy karatéval, taekwondoval kezdett, de aztán jött egy kis birkózás, bjj, majd talált egy kickbox termet, ahol végül is találkozott Pat Barryvel és pár UFC harcossal.


Saját elmondása szerint itt nyílt fel a szeme arra, hogy ez az egész akár megélhetéssé is válhat, míg addig legfeljebb olyasmi jutott csak eszébe, hogy esetleg tanítani fog ő is. Bár nők még nem voltak akkoriban a UFC-ben, tudta, hogy egy napon még összejöhet.


Nézzük!


https://youtu.be/PJmup42Q6QM?feature=oembed&wmode=opaque&rel=0&showinfo=0&modestbranding=0