Európa-bajnokság világsztár vendéggel!

foto Pier Paolo Piciucco Thai Boxe Mania Torino, 04/02/2012 Fasi del match di thai boxe tra Yuri Bessmertny E Gago Drago

Az egykori K-1 és It’s Showtime sztár, Gago Drago hazánkba látogat a WKF Európa-bajnokságra. A november 4-7 között Dunaújvárosban megrendezendő kontinens bajnokságra 20 ország versenyzői érkeznek majd!


Szeri Attila és Perutek János 2009-ben egy nagyszerű gálát hozott össze a küzdősport szerelmeseinek a Papp László Sportarénában, ahol a magyar versenyzők a világ élvonala ellen küzdöttek.


Ezen a gálán lépett Rehák György tanítványa, Szűcs Barna a ringbe Gago Drago ellen, aki több K-1 final 16 és World GP final résztvevője is volt.  Drago rengeteg nagyágyúval küzdött és olyan neveket is legyőzött már, mint Albert Kraus.


Pontosa ezért, Szűcs Barna mind a mai napig nagy elismerésben kell, hogy részesüljön, hiszen igen komoly és kiélezett meccset produkált a holland bajnokkal.


https://www.youtube.com/watch?v=YykVLF-Eqdg

Drago hat esztendő után látogat újra kis hazánkba és most díszvendégként élvezi Dunaújváros meghívását, hiszen a WKF amatőr Európa-bajnokság megnyitóján lesz majd jelen. Ráadásul két napon keresztül rendelkezésre áll minden rajongónak, érdeklődőnek a helyszínen.


Az "ügy" érdekessége, hogy az esemény másik vendége a korábban Szeri Attilával Dragot is promótáló Perutek János lesz, aki júniusban bokszmérkőzést vívott Dunaújvárosban és ennek, valamint média szerepléseinek köszönhetően nem kis népszerűségre tett szert a város lakóinak körében.


A WKF kontinens bajnokságra több, mint húsz ország nevezte magát ezidáig és még számos afrikai ország harcosai is jönnek superfightokat vívni a bajnokságon kívül, de ebben az időpontban. Úgyhogy szép számmal lepik el majd a magyar várost a külföldi és persze a magyar versenyzők.


Rozman István a gála főszervezője több jó hírt is elárult, így többek között azt is, hogy rekordszámú nevezés van, valamint, hogy a nézők számára a WKF bajnokság minden napján ingyenes a belépés a Dunaújvárosi Városi Sportcsarnokba!