FFC 20 – Négy magyar lép ringbe Zágrábban

Sorra esnek be a hírek az újabb és újabb hazai gálákkal kapcsolatban, mindeközben külföldön is beindultak versenyek, és a lehetőségek a hazai harcosok számára. Így lesz az FFC következő gáláján is, ahol 4 magyar lép majd ringbe!


 FFC 20 zagreb_645

A Final Fight Championship soron következő, zágrábi rendezvényéről már ejtettünk korábban szót, akkor Borics Ádám volt a főszerepben, és az ő esedékes második szereplése a szervezet égisze alatt. Most azonban újabb 3 névvel tudunk szolgálni, akikért szoríthatunk majd október 23-án este.


Kezdjük az este legrangosabb magyar vonatkozású mérkőzésével. Halmi Viktor első címvédésre készül, ellenfele a hazai színekben bevonuló – Terror becenévre hallgató - Ivica Truscek lesz.  Truscek legutóbb épp Soltész László ellen aratott győzelmet az FFC 17 programjában.


Borics Ádámra – ahogy már korábban írtuk – Matija Blazicevic vár majd a ringben. A harmadik magyar vonatkozású MMA mérkőzést –ugyancsak 66 kg-ban - Sándor György tanítványa, Turai Zoltán vívja majd. Őt a szintén horvát 23 éves Filip Pejic próbálja majd legyőzni.


FFC-image


A 3 MMA összecsapás mellett egy K-1 mérkőzésen is szólítanak majd magyart a ringbe Zágrábban, aki nem más lesz, mint Gaál Ádám, a Salgó Fight Sport Egyesület versenyzője, aki a szerb Nikola Cimesa ellen mutatkozhat be az FFC 20 programjában. Mint a legtöbb FFC gála esetében, a magyar vonatkozású mérkőzések ezúttal is Brunner Tihamér közbenjárásával jöhettek létre.


Nem mondhatjuk, hogy az október nem kényeztet el minket rendezvényekkel, hiszen van bőven miből válogatni az ősz kezdetén. Minden magyar versenyzőnek sérüléstől mentes felkészülést kívánunk! Szívből szorítunk majd nekik itthonról!