Helyzetjelentés - Laszák Zoltán

Laszak-vs-Cardos-HK19

Többször is szóba került már idén is portálunkon Laszák Zoltán - hírt adtunk róla a Világkupa után, szóba került klubja, a Szigetszentmiklós-Tököl SE kapcsán is, akár csak edzője, Gnyálin István, aki a Jenox kupáról beszélt nekünk, de csapattársa, Elszaszer Dávid elismerő, méltató szavai is megidézték ők kicsit olvasóink számára. Hátráltató tényezők most is voltak, de Zoli intenzíven készült végig, hiszen az év végén megmérettetésekből egészen biztosan nem lesz hiány!


Kövesd nálunk, az ellenfelem.hu-n nyomon kedvenc harcosaid pályáját, eredményeit! Következzenek Laszák Zoltán szavai!


"Sziasztok!


A meglehetősen intenzív tavaszi versenyidőszak után sem álltam meg és nyáron is folytattam a munkát. A mesterem Gnyálin István egész nyáron tartott edzéseket és ezt az időszakot az augusztusi edzőtábor koronázta meg.


Egy kisebb derék és csípőtájéki sérülés nehezítette a munkámat, de szerencsére egyetlen edzést sem kellett kihagynom miatta, és mivel volt, hogy nem igazán tudtam rúgni, így hangsúlyosabban tudtam fejleszteni a kéztechnikámat is.


A nyári felkészülés után az első kihívást egy németországi meghívás jelentette. Az erdingi sörfesztiválon léptünk szorítóba egy full-contact gála keretében, ahol egyel magasabb súlycsoportban is sikerült győzelmet aratnom.


A következő számomra nagyon fontos verseny a Tököl kupa lesz most szombaton (október 10-én), ahol most első alkalommal, a verseny végén, egy esti gálán, hazai közönség előtt harcolhatunk. Nagy energiákkal készülünk rá, mind a versenyzők, mind a szervezők és biztos vagyok benne, hogy idén is nagyon színvonalas lesz a versenyünk!


A Világbajnokság előtt vár még rám egy nagy megmérettetés a következő Harcosok Klubja gálán, ahol a román Anghel Cardossal fogom vívni a főmérkőzést. Erős ellenfél, ezért nagyon komolyan készülünk rá az edzőmmel. Megígérhetem a nézőknek, szurkolóknak, hogy nagy csata lesz! Győzni megyünk!"


Sok sikert kívánunk mind a Jenox kupához, mind pedig a Harcosok Klubja gálához és természetesen azon túl is!