Nemzetközi bajnoki címért bunyózik Szellő

A Felix Promotion október 17-én, Budapesten, a Millenáris Teátrumban rendezi következő élő televíziós bokszgáláját, melynek programjában egy szikrázónak ígérkező cirkálósúlyú küzdelem is helyet kapott.


Szellő-Imre-1024x683

Két igazi csupaszív harcos küzd magyar-bajnoki kvalifikációs (eliminátor) mérkőzést a nagyszerűnek ígérkező gálán; Bozai Gyula (14 győzelem, 8 vereség, 2 döntetlen) és Tóth Tamás „Barbár” (7 győzelem, 4 vereség, 2 döntetlen). Kétségtelenül, hogy kettejük közül Bozai az ismertebb ökölvívó a szélesebb publikum előtt, ám mostani ellenfele hozzá hasonlóan izgalmas stílusú, fizikális, kérlelhetetlen és könyörtelen bunyós. Párviadaluk garantáltan non-stop akciózást hozhat nyolc menetben, noha mindketten képesek lehetnek az idő előtti sikerre is.


Bozai Gyula: „Tudom, hogy milyen stílusú és milyen kvalitású ellenféllel nézek majd farkasszemet. Tóth Tamás – hozzám hasonlóan - hatalmas küzdő, és nagyon bírja a pofonokat is. Szerintem fantasztikus összecsapás lesz. Nem tudok mást mondani, csak azt, hogy már várom, a küzdelem napját, és győzzön a jobbik!”


Tóth Tamás: „Berki Ferenc edzőm felügyeletével, ifjabb Berki Feri és Pintye Szabolcs barátaim segítségével készülök” - nyilatkozta a Barbár, majd egy „kicsi” lazább hangvételben folytatta. „A véremet, erőmet, és kitartásomat próbára téve akár nyolc-tíz menetet is képes vagyok bokszolni 8-14 éves gyerekekkel. Komolyan veszem ezt a meccset, ezért néha kisfiúkkal, és nem csak lányokkal kesztyűzöm a felkészülés alatt.”


Nagy valószínűséggel Tóth utolsó két mondatával Bozai edzéseire és/vagy edzőpartnereire reflektálhatott…


A gála főmérkőzésén a cirkálósúlyú Magyar-bajnok Szellő Imre (8 győzelem, 0 vereség) egy 10 vagy 12 menetes nemzetközi bajnoki címmérkőzésen lép szorítóba, előreláthatóan dél-amerikai ellenféllel szemben. Itt debütál Harcsa Norbert, méghozzá egy külföldi riválissal szemben. Kötelek közé lép még a többszörös EB érmes Darmos József, aki szeretné eldönteni az Ubah George elleni versengést, melynek első felvonása, Szentesen, döntetlenre eredménnyel zárul. Ugyancsak ezen a rendezvényen tér majd vissza a sérülés miatt majd másfél éve inaktív Pintye Szabolcs (8 győzelem, 0 vereség, 1 döntetlen). A további fellépők névsorát, valamint az ellenfeleket a menedzsment a következő bő egy hétben hozza majd nyilvánosságra.


szellovalori


A Felix Promotion gáláját októberben is az MTVA tűzi képernyőre, a Millenárisról a júliusban indult közszolgálati M4 Sport csatorna sugároz élőben. Ennek megfelelően a rendezvény minden magyar sportrajongóhoz eljut. Belépőjegyeket az esemény napján, a helyszínen (Bp., II. ker. Kis Rókus u. 16-20) lehet vásárolni – egységesen 5000 forintért. További információ a www.felixpromotion.com oldalon.


/forrás: felixpromotion.com/