Heti összefoglaló

Összefoglalva a hetet, felemásra sikeredett a magyar sportsikerek szempontjából. Az ökölvívó Világbajnokságon hamar búcsúztak versenyzőink, de vigaszként egy világbajnoki öv is jutott a hétvégére. Hogy kinek a nevéhez köthető? Az összefoglaló során kiderül! Nézzük a hét legfontosabb eseményeit!


IMG_0866


Hétfőn a kezdődő ökölvívó Világbajnoksággal indítottuk a hetet. Délután az erő és állóképesség volt téma, néhány egyszerű, de hasznos gyakorlattal. A sikerek útján rovatunkkal zártuk a napot, benne Elszaszer Dáviddal.


04Elszaszer


Kedden olvashattátok, hogy melyik két versenyzővel kezdenek ökölvívóink a dohai Világbajnokságon. Harcsa indiai, míg Csóka Nándor costa rica-i ellenféllel küzdött a nyitó körben, ahol sajnos mindketten vereséget szenvedtek, így ezzel számunkra befejeződött a világverseny. Ezt követte interjúnk Gnyálin István 5 danos kick-box mesterrel, akivel a Jenox Kupa kapcsán beszélgettünk. Egy szakmai jellegű írás is jutott erre a napra, témája az elágazó utak a bjj-ben.


Szerdán a jövő heti Felix Promotion gála kapcsán olvashattátok, hogy Szellő Imre Nemzetközi bajnoki címért lép majd ringbe Budapesten. A rossz idő elől ismét a terembe "menekültünk", ezúttal a húzódzkodás volt a téma. Este újabb interjúval jelentkeztünk, melynek alanya az elmúlt időszakba több hullámvölgyet is megjárt Vidákovics Patrik volt, aki újra tele van motivációval és nagyon éhes a sikerrel.


Csütörtökön írtunk a Halker-Király Team újabb sikereiről. A csepeli csapat ezúttal Belgiumban halmozta az érmeket. Este a Helyzetjelentés rovatunk jelentkezett, benne Laszák Zoltánnal, aki a Harcosok Klubja 19 gálára készül a román Cardos ellen. Zolival többek közt erről is beszélgettünk.


Laszak-vs-Cardos-HK19


Pénteken fény derült Harcsa Norbert ellenfelének kilétére, akivel a profik táborában elsőként megküzd majd. Pillanatképek rovatunk újabb részében a "Prodigy', BJ Penn volt a központban. Este egy másik népszerű rovatunk, a Technikák folytatódott, benne a dinamikus mozgás fejlesztésére láthattatok egy gyakorlatot Fekete Dánieltől.


Szombaton nagy örömmel jelentettük be, hogy Spéth Norbert újabb világbajnoki öv kapujában áll! Norbi Belgiumban lépett ringbe este egy WKN övért. Este a hajnali Golovkin vs Lemieux mérkőzéshez olvashattatok egy kis felvezetőt, ami egy igazi tűzijátékot ígért a két harcos stílusát ismerve.


Vasárnap számoltunk be, hogy Spéth Norbi sikerrel vette a kihívást, és megszerezte a WKN Világbajnoki övét! Egy judo siker is jutott a hét utolsó napjára, Csoknyai László bronzérmes lett a Glasgow-ban zajlott olimpiai kvalifikációs viadalon!


 Ez volt tehát a heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség