Heti összefoglaló

A héten ténylegesen beköszöntött a rossz idő, és mi más lehetne alkalmasabb a feltöltődésre, mint egy kis edzés vagy kilátogatni egy versenyre, gálára? A felhozatal elég változatos, és hol máshol értesülhetnétek mindenről, mint nálunk, az ellenfelem.hu-n? A héten is volt miről beszámolnunk, most pedig összefoglaljuk nektek az egészet egy csokorba, a vasárnap esténként szokásos Heti összefoglalónkban!


IMG_0866


A hetet a szombaton ringbe lépő Szellő Imre nyitotta, aki látványos küzdelmet ígért argentin ellenfelével. Korunk egyik legismertebb és legjobb földharcosával, Garry Tonon-nal haladtunk tovább a hét első munkanapján, majd egy Gaál Ádámmal készített interjúval zártuk a hétfőt.


Kedden beharangoztuk a hétvége egyik eseményét, az igen jól sikerült Győzelmek éjszakája 7 gálát, este pedig olvashattatok néhány technikát a ring és a ketrecben való mozgással kapcsolatosan.


Szerdán egy újabb eseményt, a G4 Grappling Liga negyedik évadának első fordulóját ajánlottuk figyelmetekbe. Ezt követően egy beszámolót olvashattatok a Jenox kupáról, zárásként pedig arról írtunk, hogy mire is érdemes figyelni a bjj versenyek előtt. Ezt főleg azok számára ajánlottuk, akik nem olyan rég kezdték a versenyzést. Hasznos információkat találhattok benne és hamarosan folytatjuk a témát!


Csütörtökön a II. Katana Kempo Kupa beszámolóját hoztuk, de nem maradhatott ki a hétből egy kis edzés sem, melyhez ezúttal az ugrálókötelet ajánlottuk. Este egy újabb interjúval jelentkeztünk, melynek - immáron másodjára - Rácz Félix volt az alanya!


katanakempokupa


Pénteken bepillantást nyerhettünk Szepesi Csenge felkészülésébe - a kiváló karatés a tokiói Világbajnoksággal élete legnagyobb kihívása elé néz majd! Jutott még némi anyag a földharccal kapcsolatosan is a hétre, hiszen egy jiu-jitsuval kapcsolatos, hangulatos videót közöltünk az üres tudat állapotáról. A nap végén megemlékeztünk a 12 éve elhunyt legendákra, Papp Lászlóra, mindenki Laci bácsijára.


Szombaton több külföldi magyar érdekeltségű versenyről is írtunk. Kovács Ervin Máltán szállt ringbe világbajnoki címért, míg Ördög Balázs és Flórián Kristóf Törökországban a Pankráció Világbajnokságon szerepeltek a hétvégén. Egy rövid dokumentumfilm is jutott a hétre, melyben a legendás amerikai MMA terem, az American Kickboxing Academy történetébe és mindennapjaiba tekinthettünk be.


Nem mellesleg ezen a napon zajlott Szegeden a XII. Délvidék Kempo Kupa is, ahol a Magyar Kempo Szövetség több harcosa is éremmel zárt. A stop semi kategória aranyérmesei Lacza Ábel és Megyeri Szabina lettek , ezüstéremmel távozott Bartha Boglárka, Megyeri Benjámin Dávid és bronzzal tért haza Karácsonyi Krisztián, Kockás Dávid! Részletes eredményekkel később jövünk!


pankraciovb


Vasárnap írtunk, hogy Ördög Balázs ezüstérmes lett a Pankráció Világbajnokságon, illetve három magyar érem termett még a veterán birkózó Világbajnokságon is! Gratulálunk minden magyar versenyzőnek!


Ez volt tehát a heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség