Ütközet után - Fábián Kristóf

Fabian-Kristof-profil2-ellenfelem


Vasárnap a Harcosok klubja 19-en Fábián Kristóf profi magyar muaythai bajnoki címmeccset vívott. Ellenfele, Sebők Máté a második menetre sérülés miatt nem jött ki, így az öv Kristóf derekára került! Alábbiakban a Kristóffal készült interjúnkat olvashatjátok!


ellenfelem.hu: - Engedd meg, hogy még egyszer gratuláljunk a győzelemhez! De vágjunk is mindjárt a közepébe! Hanyadik övedet nyerted idén?


Fábián Kristóf: - Ez volt a 2. öv amit sikerült megszereznem. Egy hónappal ezelőtt szeptemberben az E.M.L. Hungary egyik négyes tornáját nyertem meg és az azzal járó övet.


e: - Hogy érzékelted belülről, milyen volt a hangulat? Zavart esetleg bizonyos pontokon a közönség vagy ki tudtad zárni?


FK: - Sok ember volt a rendezvényen, sokan miattam utaztak fel Miskolcról, és pont ezért nem zavart, hanem erőt adott, hogy ott voltak.


e: - Volt konkrét stratégiád Sebők Máté ellen? Mire ill. hogy készültetek?


FK: - Máténak csak sok évvel ezelőtti meccsét láttam a neten, erre pedig nem igazán lehetett építkezni, úgyhogy nem volt konkrét stratégiám. Vehemensen kezdtem az elejétől.


e: - Gyakran írjuk oldalunkon egy-egy harcos kapcsán, hogy feszített a tempó, de a te esetedben ez különösképp igaz idén. Hány meccsed is volt eddig 2015-ben?


FK: - Ha jól számolom, olyan 12, úgyhogy igen, az utolsó két felkészülés már egy picit nehezebben ment, de talán ezek is voltak a legkeményebbek.


e: - Ilyen tempó mellett két kérdés is adja magát. Az egyik a makacs kézsérülésedre vonatkozik, ami év eleje óta nyaggat. Hogy van a kezed?


FK: - Néha még érzem, úgy hogy most pihentetni fogom.


e: - Ennyi meccs ill. a komoly eredmények után hogy állsz a motivációval? Vállalsz még idén bármit vagy inkább pihensz és további csiszolgatással töltöd az év hátralévő részét?


FK: - Valószínűleg pihenni fogok, de alakulhat még máshogy is.


Köszönjük az interjút! További sok sikert kívánunk!