Heti összefoglaló

Több témánk is volt a héten, amire kiemelten figyelmet fordítottunk, ezeken túl pedig elértük a 7000. követőt is a Facebook oldalunkon, ami külön öröm volt számunkra. Voltak interjúk és szakmai anyag is az elmúlt napokban, nézzük őket sorban a heti összefoglaló keretében.


IMG_0866


A hétfőt a Szolnokon rendezett European Open Szolnok Kupa beszámolójával indítottuk, amit Kalmár Árpád küldött el számunkra. Délután ismét beszámoló következett, ezúttal Juhász Sandy a BigBang 22 gálán járt, és számolt be nekünk róla. Este a közelgő Fight Night Hungary 3 gála beharangozóját olvashattátok, a fightcard ismét parázs mérkőzéseket tartogat számunkra.


Kedden elérkeztünk egyik fő témánkhoz, ami a Las Vegas-ban zajló birkózó Világbajnokság volt, az első nap eredményeiről olvashattatok délben. Majd délben a másik fő témánkkal folytattuk, ami a szentesi bokszgála lesz a Felix Promotion szervezésében, első körben a debütáló Darmos Józsefről közöltünk egy anyagot. Este visszatért a nyári szünetről Helyzetjelentés nevű rovatunk is, benne ezúttal Fábián Kristóffal.


Szerdán újabb Felix Promotion sajtóanyag következett benne Laki Róbert és Baranyi Richárd nyilatkozataival a jövő szombati gálához kapcsolódóan. Tippen adtunk még ezen a napon a sípcsont kezelésére is, melynek egy kemény edzés vagy mérkőzés után nagy hasznát tudjátok venni. Este a hét legnépszerűbb cikke következett, a zsákolás leggyakoribb hibáiról.


Csütörtökön a birkózó Világbajnokság eddigi "legjobb" magyar eredményéről számoltunk be, Lőrincz Viktor ötödik lett, ezzel olimpiai kvótát szerzett Las Vegas-ban. Figyelmetekbe ajánlottuk újra a training maszkot, ami sportágtól függetlenül segítséget nyújt a tüdőkapacitás és az állóképesség javítására. Furkó Lászlóval készített interjúnkkal zártuk a napot. Laci az elmúlt időszakról és az idei terveiről mesélt nekünk.


10389335_721110787977460_3596070067668388850_n


Pénteken egy igazán jó hírről számolhattunk be, az Esések Iskolája plakátja bekerült a 100 kiállított mű közé a 15. ARC plakátkiállításon az '56-osok terén. Jó hírrel továbbra sem tudtunk szolgálni a birkózó Vb-ről, Sastin Marianna is idő előtt esett ki a versenyből. Délután írtuk, hogy Szellő Imre és Kelemen Balázs is remek formában várja a szentesi gálát. Esti cikkünk főszereplője Kovács Alexandra volt, aki sikerre éhesen várja az őszi versenyszezont.


Szombaton első beszámolónkkal jelentkeztünk Mihályfi Ákos amerikai útjáról, aki a brazil jiu jitsu Masters Világbajnokságon vesz majd részt a hónap végén. A nap folytatásaként egy aktuálisnak mondható témát boncolgattunk újra, ez pedig a fogyasztás volt. A nap zárásaklnt egy szelet történelmet hoztunk, a Frazier vs Foreman mérkőzéssel.


ForemanFrazier


 Vasárnap beszámolót közöltünk a Muaythai Mania 9 gáláról. Délután pedig arról írtunk, hogy új helyen kezdi meg az őszi edzésmunkát a Karacs Attila vezette Karacs Team.


Ez volt tehát a heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség