Esések Iskolája az ARC plakátkiállításon

esesekiskolaja_arc


Szeptember 11-27 között látogatható az 56-osok terén a 15. ARC plakátkiállítás, ahol jelen lesz az Esések Iskolája is, a több, mint 1000 induló közül az egyik nyertes, akik kint lehetnek ötleteikkel, üzeneteikkel a társadalom minden tagja felé. Hisszük, hogy civil kezdeményezésként, állami feladatot teljesítünk.


Esések Iskolája

Ötletszerző, és a módszer kidolgozója Dobrotka Béla judo mester, aki 2003-tól folyamatosan építette fel az Esések Iskoláját, ahol a küzdősportok kulisszatitkain túl tanítjuk egyedülálló Dobrotka módszerrel korosztálytól, nemtől és fizikai állapottól függetlenül mindenkinek a biztonságos eséstudást. Küldetésünk a prevenció: állítjuk, hogy a helyes eséstechnikával az elesésből adódó sérülések elkerülhetőek, illetve minimálisra csökkenthetők. Esések Iskolája szakembergárdája, bárkit megtanítanak a 21. század modern önvédelmére – önnön testi épség megóvására. Velünk már „NEM PARA, HA PADLÓT FOGSZ!”


Mindenkit szeretettel meghívunk az Ötvenhatosok terén rendezendő 15. ARC Plakátkiállítás megnyitóra 2015.09.11-én 17.30 órai kezdettel. Ne feledjék üzenetünket keresni: „Nem para, ha padlót fogsz.” ott találkozunk.


Köszönettel: Dobrotka Béla alapító és szakmai vezető