Darmos József nagy bunyókat ígér

darmos-jozsef

A nehézsúlyú Darmos József a szeptember 19-én, Szentesen debütál a hivatásosak táborában!


A Kiskunmajsáról származó sportember közel tíz éven át tagja volt a magyar amatőr válogatottnak, s ez idő alatt számtalan nemzetközi tornagyőzelem mellett két Európa-bajnoki bronzérmet is begyűjtött. A nyolcszoros felnőtt OB-győztes ökölvívó 30 évesen döntött úgy, hogy kipróbálja magát a hivatásosak táborában, s egy gyors tárgyalássorozat után megállapodott a piacvezető vállalkozással, a Ferobox Eventtel.


„Elsőre egy három mérkőzésre szóló szerződést kötöttünk, de mindent megteszek, hogy a teljesítményemmel elérjem, hosszú távú megállapodásra módosuljon a kontraktus. Köszönöm Rácz Félixnek és Bertók Róbertnek, hogy lehetőséget adnak, valamint hálás vagyok a támogatómnak, a MultiSport Managementnek, hogy segítik a felkészülésemet. Nem kezdenék bele, ha nem hinném, hogy a profi között is képes lehetek maradandót alkotni” - fogalmazott Darmos József.


A Győrben élő kiválóságnak minden esélye megvan arra, hogy a közönség nagy kedvencévé váljon, hiszen a csupaszív sportember a meccs első pillanatától kezdve a végső gongszóig mindig mindent belead a győzelemért.


„Aki ismer, az tudja, hogy nem kérek és nem is adok kegyelmet a ringben. Ezen a felfogáson nem változtatok a jövőben sem. A profi ökölvívás egyik célja a közönség szórakoztatása, ezért is ígérem, tőlem mindig parázs meccseket láthat majd a publikum” - jelentette ki Darmos, aki február óta Zámbó Dániel irányításával készül a szentesi bemutatkozásra. „Senki ne higgye azt, hogy levezetni érkeztem. Épp ellenkezőleg. Úgy érzem, hogy nem csak néhány év van bennem a hivatásosak között, hanem most jönnek pályafutásom legszebb, legeredményesebb évei.”


Bertók Róbert nem rejtette véka alá, hogy személy szerint nagy reményeket fűz a nehézsúlyú ökölvívóhoz. „Mindenki ismeri Darmos József pályafutását, közel tíz éven át a válogatott oszlopos tagja volt, fantasztikus eredményeket ért el az amatőrök kötött” – fogalmazott a szakember. „Már az első találkozásunkon kiderült, hogy nagyon pozitív az egymásról alkotott véleményünk, s ugyanaz az elképzelésünk a profi ökölvívásról. Biztos vagyok benne, hogy profiként is nagy sikerekben lesz része.”


A szentesi bokszgála programja igen erős lesz, hiszen a magyar profi boksz krémje fog küzdeni; a főmérkőzésen a kispehelysúlyú WBO Európa-bajnok Bedák Zsolt is szorítóban lép tíz menetes mérkőzésen, de mellette olyan közönség kedvencek is láthatóak lesznek, mint a cirkálósúlyú Szellő Imre, a nagyközépsúlyú Kelemen Balázs, a pehelysúlyú Laki Róbert, a nyáron WBF interkontinentális övet hatalmas kiütéssel megszerző Baranyi Richárd és a WBO középsúlyú Ifjúsági bajnoka Nagy Lajos Márk is.


A rendezvény helyszíne a Dr. Papp László Sportcsarnok lesz, ahol mindig lelkes, telt házas közönség előtt lépnek ringbe a magyar hivatásos ökölvívók. Az eseményt a júliusban indult közszolgálati M4 Sport csatorna sugározza élőben, így a rendezvényt minden magyar sportrajongó figyelemmel követheti.


/forrás: ferobox.com/