Vasárnap újra Fight Night Hungary!

Fight-Night-Hungary-3


Vasárnap visszatér a Barba Negra Music Clubba a népszerű és látványos küzdősportgála, a Fight Night Hungary, immáron harmadik alkalommal!


„Minden mérkőzés színvonalas és izgalmas lesz” -ígérte Rehák György, az esemény szervezője, akinek vezényletével már harmadik alkalommal válik a Barba Negra Club muaythai harcok helyszínévé szeptember 27-én.


Az E.M.L.Hungary 2015 három 4-es tornájára, valamint egy Muaythai Magyar Bajnoki Címmérkőzésre is sor kerül az est folyamán, ahol - ahogy már megszokhattuk - hazánk legkeményebb bunyósai mellett újra nemzetközi – egy horvát, egy bosnyák és egy román – versenyzőket is köszönthetünk a ringben, így kétség kívül ismét egy rendkívül izgalmas estére számíthatunk.


https://www.youtube.com/watch?v=nGgTVNmIlsU

Az alábbiakban a Rockstar Média interjúját olvashatjátok Rehák Györggyel, melyben a kezdetekről, sikerekről, a Fight Night Hungary-ról és a nyertesek lehetőségeiről beszélgettek többek között!


Mikor, és hogyan lépett be életedbe a küzdősport, azon belül is a muaythai?


Rehák György: 1983-ban mentem le először egy híres Kung-Fu terembe Budapesten. Itt alakult ki a muaythai alapja Magyarországon.


Melyik sikeredre vagy a legbüszkébb?


Rehák György: Minden sikeremre büszke vagyok, legnagyobb örömmel a muaythai elfogadtatásáért vívott harcaimra gondolok vissza.


Immáron a 3. Fight Night Hungary gálára kerül sor a Barba Negra Music Clubban szeptember 27-én. Hogy sikerült az első két esemény? Milyenek a visszajelzések?


Rehák György: Az FNH itthon az egyik legjobb és legszínvonalasabb küzdősport eseménnyé fejlődött. Az elmúlt két rendezvényünkön teltház volt. Reméljük hasonló lesz az érdeklődés most is. Siessenek jegyet venni a szurkolók!


Vasárnap három E.M.L. Hungary torna is helyet kap a programban. Mit érdemes tudni az E.M.L.-ről?


Rehák György: Az Európai Muaythai Liga magyar döntőjét 3 súlycsoportban, Magyarország legjobb muaythai harcosaival rendezem meg itt a Fight Night Hungary-n. A győztes versenyzők kijutnak az európai döntőre, onnan pedig az Ázsia – Európa összecsapásra Thaiföldre.


Miben igényel más felkészülést egy négyes tornára való edzés?


Rehák György: Több ellenfél ellen kell felkészülni, csak a sorsoláson dől el, kivel kell megküzdeni. Rövid időn belül meg kell újulni.


Versenyzőiddel sikerült a tervek szerint haladni a felkészülésben?


Rehák György: Nekem, mint az E.M.L. hazai képviselőjének most nincs érdekeltségem saját versenyzővel a négyes tornában, mindegyik versenyző más hazai klubból nevezett.


A Re-Gym-es versenyzők superfightokban vesznek részt ezen a gálán.  Az ellenfelek nagyon kemény, sportszerű küzdelmeire, és látványos győzelmekre számítok.


Meglátásod szerint melyik lesz a legnagyobb küzdelem vasárnap?


Rehák György: A Fight Night Hungary mérkőzésein minden mérkőzés színvonalas és izgalmas lesz. Nem fog unatkozni a közönség.


Mit üzensz a hátralevő napokra és a gálára a versenyzőknek?


Rehák György: Nekem, mint rendezőnek megtiszteltetés, hogy az ország legjobb versenyzői a FNH3-on küzdenek. Tudom, hogy Ők is szívesen jönnek erre a gálára. Mindent adjanak bele a küzdelembe, legjobb tudásuk szerint. Nemzetközi porondra tudnak kijutni az E.M.L. segítségével. A rendezvényt 1 órás műsoridőben az M4 sportcsatorna fogja közvetíteni felvételről.


A gála véglegesre ígért programja pedig:


A Re-Gym Bemutatja:

FIGHT NIGHT HUNGARY
E.M.L. Hungary
2015.    09. 27.   -  17:00 óra, Barba Negra Music Club -  Budapest

Muaythai mérkőzések

Varga Dorián  vs Budai István   /  35  kg
3x1,5
Szána Patrik vs Romsics Roland  / 63,5 kg
3x1,5

E.M.L. Hungary 4-es torna selejtező  / 66,68 kg
Kurdy István
Spéth Norbert
Radics Róbert
Albrecht Péter

Horváth Anita  vs Monica Babic / Croatia   / 57 kg
3x2

E.M.L. Hungary 4-es torna selejtező  / 72,57 kg
Bereczky Dominik
Fábián Kristóf
Kovács Krisztián
Kardos Ferenc

Birics Tamás vs Darko Vasiljevic   / Bosnia / 63,5 kg
3x3
E.M.L. Hungary 4-es torna döntő  / 66,68 kg

E.M.L. Hungary 4-es torna selejtező  / 76,20 kg
Sánta „Hiéna” János
Floruta Levente
Zsákai Béla
Kovács Ervin

Habash Antoine vs  Tarmoaca Gabriel  / Románia / 63,5 kg  
3x3
E.M.L. Hungary 4-es torna döntő   / 72,57 kg

Horváth István vs Borbély György  /  81 kg
5x3 Muaythai Magyar Bajnoki Címmérkőzés

E.M.L. Hungary 4-es torna döntő  / 76,20 kg