Heti összefoglaló

A nyári szünet elteltével mi is egy fokozattal feljebb kapcsoltunk, hiszen nyakunkon a versenyszezon, folyamatosan jönnek a hírek a különböző versenyekről és gálákról. Nézzük heti összefoglalónkban, hogy mi is történt az elmúlt 7 napban.


IMG_0866


A hétfőt stílusosan bemelegítéssel kezdtük, még hozzá a vállak bemelegítéséhez néztünk néhány gyakorlatot egy videó segítségével. Délután terembemutató rovatunkon volt a sor, benne a Force Gym-mel. Este a Görbics Gáborral készített interjúnkat olvashattátok. Gábor ezúttal muaythai szabályrendszerben lép majd ringbe szeptember 12-én.


Kedden egy versenyt ajánlottunk figyelmetekbe, szeptember 26-án Nyílt Nemzetközi Sport-Jitsu Bajnokságot rendeznek Kisteleken. Délután nyújtottunk, a stretching volt a téma. Este a hét legolvasottabb cikke következett, ami nem más volt, mint az interjúnk Kunkli Tivadarral!


kunkliborito


Szerdán a közelgő birkózó Világbajnoksággal kapcsolatban Barka Emeséről hoztunk le egy cikket, aki éremért utazik Las Vegasba. Majd vetettünk egy pillantást Fedor Emelianenko pályafutására, mely hamarosan folytatódik majd, hogy hol, azt még nem erősítették meg. A nao utolsó cikke egy szakmai anyag volt, az MMA dzseb.


Csütörtökön ismét egy eseményt ajánlottunk Nektek, Szentesen kezdi az őszt a Ferobox Event, ahol a Bedák Zsolt vívja majd a főmérkőzést. Ezt egy beszámoló követte, Rácz Irén a Cutler Fight Team versenyzője az elmúlt hétvégén Romániában harcolt, erről írt nekünk. Este a K-1 élő legendájáról Peter Aerts-ről írtunk, áttekintve páratlan pályafutását.


Pénteken Mihályfi Ákossal nyitottuk a napot, aki hamarosan Las Vegas-ba utazik, hogy részt vegyen a Masters Világbajnokságon. Délután egy motiváviós lökést próbáltunk Nektek adni a rossz időjárás okozta hangulat miatt, miért ne lehetnél a legjobb? Este egy újabb eseményre hívtuk fel a figyelmeteket, ez pedig a HFC 10 volt, ahol a főmeccset Molnár Benjámin és Borics Ádám vívja majd. A cikkünk angolul is elérhető ITT.


11666062_1606155882991080_4604148764993618896_n


Szombaton edzéssel kezdtük, és ha már esős volt az idő és bentre szorultunk, akkor a medicinlabda volt az aktuális társunk. Este közelgő Muaythai Mania 9 alkalmából a verseny főszervezőjével, Skrobár Róberttel készítettünk egy interjút.


Ezek voltak tehát a hét legfontosabb eseményei, kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség