A Halker-KirályTeam készen áll a Világbajnokságra!

halker-kiraly-team-magyar-bajnoksag-2015


A Halker-KirályTeam történetében mérföldkőnek tekinthető 2015 szeptember 12-e, ugyanis az elmúlt 10 évvel ellentétben, más szabályrendszerben is válogatottságot szereztek felnőtt versenyzőik.


A mai modern pointfighting szabályrendszer, amiben a csepeli Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia sportolói világelsők, megköveteli a speciális felkészülést. Éppen ezért ez elmúlt évtized kizárólag a pointfighting dominancia megtartásáról szólt, méghozzá hatalmas sikerrel!


Király István Mesteredző utat engedett tanítványai kérésének, hogy megmérettethessék magukat a másik két tatamis szabályrendszerben. A végső lökést az augusztus végi utánpótlás EB-n 4 aranyat begyűjtő Erdei Brúnó sikerei adták, aki most végre a felnőttek között is kipróbálhatta magát.


A light-contact & kick-light Magyar bajnoki döntőjének nyertese, nem csupán a Magyar bajnoki címet nyerhette el a Light-contact & kick-light Magyar bajnoki döntőn, hanem a válogatottságot is az október végi, Belgrádban megrendezésre kerülő felnőtt Világbajnokságra.


A Jároszkievicz Krisztián sportigazgató által felkészített csepeli felnőtt csapat meglepve a hagyományosan light-contacttal és kick-lighttal foglalkozó klubok vezetőit és versenyzőit, hatalmas elszántsággal és remek stratégiával küzdve a vártnál több Magyar bajnoki címet és helyezést értek el, maguk mögé utasítva az összes hazai klubot. A Halker-KirályTeam elsőként nyerte el más szabályrendszerben is a legeredményesebb klub címét, az összesen 8 arany, 6 ezüst és 2 bronzérem megnyerésével.


Aranyérmesek:

Veres Roland, -57 kg, light-contact
Sebestyén Soma, -57 kg, kick-light
Veres Richárd, -63 kg, light-contact
Veres Richárd, -63 kg, kick-light
Bálint Zoltán, -69 kg, light-contact
Imre Tamás, -84 kg, light-contact
Erdei Brúnó, -84 kg, kick-light
Jároszkievicz Krisztián, -94 kg, kick-light

Ezüstérmesek:

Veres Roland, -57 kg, kick-light
Hammer Martin, -69 kg, kick-light
Hammer Martin, -69 kg, light-contact
Busa Andrea, -60 kg, light-contact
Veres Alex, -79 kg, light-contact
Hammer Lajos, -74 kg, light-contact (veterán)

Bronzérmesek:

Bálint Zoltán, -69 kg, kick-light
Varga Róbert, +94 kg, light-contact (veterán)

/forrás: Halker-KiralyTeam Kick-box Akadémia Facebook/