Új helyen a Karacs Team

[caption id="attachment_8530" align="aligncenter" width="509"]Karacs sparring fotó: Sas Gábor[/caption]

Az ősz beköszöntével lassan minden klub visszakanyarodik a megszokott órarendjéhez. Így van ez a Karacs Attila vezette Karacs Team életében is, ahol az ősz egy nagyobb változást is hozott.


A nyár folyamán beszéltünk utoljára Attilával, akkor még arról számoltunk be, hogy a nyári időszakban sem szünetelnek a már megszokott pénteki nyílt sparringok, most viszont arról tudunk beszámolni nektek, hogy új helyre költözik a csapat. Az új hely pedig nem máshol lesz, mint a portálunkon nem olyan rég bemutatkozott Force Gym edzőtermében.


Felkerestük hát Attilát, hogy megkérdezzük a váltásról, és az új helyszínnel kapcsolatban. Ahogy elmondta nekünk, nagyon tetszett neki mind a helyszín, mind a Force Gym csapatának hozzáállása. Továbbá a csapat számára is nagy segítséget nyújthatnak majd a felkészülések és az edzések során a teremben megtalálható funkcionális eszközök. Versenyek egyelőre nincsenek tervben, az új teremmel először a csapat építése és bővítése az elsődleges cél.


Az edzések időpontjai nem változnak majd: kedden, csütörtökön és pénteken 17:30-tól, és 18:30-tól kezdődnek a foglalkozások. A pénteki sparringok kezdete is változatlan - 18 órától bárki számára továbbra is nyitott a lehetőség a közös gyakorlásra. A helyszín pedig, ahogy már írtuk, a Force Gym terme, ami a 1139 Budapest, Országbíró u. 38-43. (SPAR mögött) címen található. Kedden pedig már el is kezdődik a munka!


[youtube http://www.youtube.com/watch?v=1qG4T6n3ESQ&w=560&h=315]