Nyílt Nemzetközi Sport-Jitsu Bajnokság 2015

copa-podio1


Korábban beszámoltunk róla, hogy megalakult a Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetség, melynek elnöke dr. Gulyás Richárd Miklós lett. Nemsokára pedig már a szövetség első nemzetközi versenye is lebonyolításra kerül, ugyanis szeptember 26-án Nyílt Nemzetközi Sport-Jitsu Bajnokságot rendeznek Kisteleken, a 3K Egyesület szervezésében.


A versenyszámok tekintetében lesz Gi és NoGi földharc, Sport-Jitsu „A” (full contact+földharc), Sport-Jitsu „B” (semi contact+földharc) illetve Sport-Jitsu „C” (touch contact+földharc) szabályrendszerek. Mindezeken túl rendeznek még egy Open versenyszámot is, amin súlytól függetlenül mindenki elindulhat, aki 1 érvényes nevezéssel rendelkezik, és betöltötte már a 14. életévét, és 100 euró különdíjjal gazdagodik a győztes. A részletes szabályismertető a www.jujitsusport.hu oldalon érhető el.


A korosztályok, és a nevezési feltételek valamint a hivatalos versenykiírás ITT érhető el, angolul pedig EZEN a linken tekinthetitek meg.


A nevezések beérkezésének határideje szeptember 21-e, éjfél! Nevezni a www.jujitsusport.hu oldalon lehet, majd az ott kitöltött nevezési lapot az info@jaszharcos.hu emailre kell továbbítani.


sportjjbajnoksag


Sérülésmentes felkészülést kívánunk!