Helyzetjelentés - Spéth Norbert

speth-norbert-ellenfelem


Helyzetjelentés című, állandó rovatunkban az oldalunkon már korábban bemutatott, bemutatkozó sportolókat szólaltatunk meg, akik - ahogy most Spéth Norbert is - a legutóbbi interjú óta eltelt időszakról, versenyekről, sérülésekről és egyebekről mesélnek nekünk.


A márciusi interjúnk óta már beszéltünk egyszer Norbival, amikor is az előző Fight Night Hungary gálán felnőtt profi muay thai magyar bajnoki címet nyert, most pedig eljött az ideje, hogy ismét leüljünk egy kicsit, hiszen azon túl, hogy a soron következő FNH gála miatt is aktualitása van egy interjúnak, egyébként is sok idő telt el április óta.


Kövesd nálunk, az ellenfelem.hu-n nyomon kedvenc harcosaid pályáját, eredményeit! Következzenek Spéth Norbert szavai!


"Sziasztok!


A márciusi magyar bajnoki címmérkőzésem óta összehoztam egy kézsérülést a  bal kézfejem, ezért nem tudtam megfelelő edzés munkát végezni és sajnos szorítóban sem voltam azóta. Futó edzésekre jártam ugyan, de az sem volt a legjobb, mivel folyton lendült a kezem.


Szép lassan aztán javulni kezdett a sérülés, mostanra pedig már teljes értékkel tudok vele dolgozni, újra napi több edzésen veszek részt és keményen készülünk a következő megmérettetésre, amire a következő Fight Night Hungary gálán kerül sor, ahol újra profi muay thai szabályrendszerben versenyezhetek majd, egy négyes torna keretein belül.


Fabian-Kristof-helyzetjelentes-ellenfelem-2015
A felkészülésemmel kapcsolatosan szerencsésnek mondhatom magam, mert az edzőmnek, Szepesi Attilának köszönhetően általában jó sparring partnereket sikerült találni. Várom már, hogy újra ringbe léphessek és lehetőség szerint győztesként lépjek ki onnan!”


Köszönjük Norbinak, hogy időt szakított ránk és sok sikert kívánunk neki az év hátralévő részére ill. természetesen azon túl is!